powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου - ΑΟ Βελισσάριο 2-1

Δεν τα κατάφερε το Βελισσάριο στα Τρίκαλα με αντίπαλο τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 μένοντας χωρίς βαθμούς στην πρώτη αγωνιστική των μπαράζ ανόδου για την Γ' Εθνικής. 
Το πρώτο 15λεπτο έκλεισε χωρίς φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με τις ομάδες να προσπαθούν να καταλάβουν πως θα παίξει ο αντίπαλος. Στο 17ο λεπτό ο Βερβέρας έκανε το σουτ με την μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Βαρτζιώτη και πέναλτι για το Ελευθεροχώρι, την εκτέλεση ανέλαβε ο Κεχαγιάς και έκανε το 1-0. Τα επόμενα λεπτά το Ελευθεροχώρι είχε την υπεροχή του αγώνα δημιουργώντας φάσεις μπροστά στην εστία του Μάντζιου αλλά χωρίς να καταφέρει να πετύχει κάποιο 2ο τέρμα, με την φάση που κλείνει το ημίχρονο να είναι η ανατροπή του Τζιάλλα από τον Τσούκα εντός περιοχής, με την ομάδα του Βελισσάριου να διαμαρτύρεται για πέναλτι, αλλά τελικά το 1-0 έμεινε ως το τέλος του ημιχρόνου.
 

Στην επανάληψη η ομάδα του Ελευθεροχωρίου ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς ο Βερβέρας με ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μάντζιου στο 52ο λεπτό βάζοντας μπροστά την ομάδα του με 2-0. Στα επόμενα λεπτά ο ρυθμός έπεσε λόγο και των συνεχόμενων αλλαγών. Με το Βελισσάριο να προσπαθεί να βρει κάποιο γκολ δημιουργώντας κάποιες ευκαιρίες, με το γκολ τελικά να έρχεται αλλά να είναι πολύ αργά. Στο 90'+3 ο Γιαννάκης ανατράπηκε από τον Καραστέργιο εντός περιοχής με τον Τζοβάρα να δείχνει την άσπρη βούλα αυτή την φορά, και ο Νικολάου έγραψε το τελικό 2-1 από το σημείο του πέναλτι. 
 
Γήπεδο: Ελευθεροχωρίου 
 
Διαιτητής: Τζοβάρας Γεώργιος(Φθιώτιδα)
Βοηθοί: Παπαλίτσας Γεώργιος - Στεφάνης Γεώργιος(Καρδίτσα)
 
Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου (Ψύχος): Κλιάκος, Μπαρμπαρούσης (60΄Ευθυμίου), Τσιγάρας, Ρόμπος, Καραστέργιος, Τσιούκας, Κεχαγιάς, Βερβέρας , Γιαννούλας (77΄Μαράβας), Κωτούλας (67΄Χοτζάι), Ρούκας,
 
ΑΟ Βελισσάριο (Ζώης): Μάντζιος, Νάσιος, Ασωνίτης, Αλεξίου, Βαρτζιώτης Π., Κολιός, Μπαλογιάννης (80΄Βαρτζιώτης Β.), Γιαννόπουλος (58΄Σταμούλης), Τζιάλλας (58΄Γιαννάκης), Τσάνης, Νικολάου Σ.
 
 
Φωτογραφίες: www.GoalTrikala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: