powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Συνελήφθησαν τρεις διακινητές, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, για μεταφορά τεσσάρων παράνομων μεταναστών


Συνελήφθησαν στο Κομπότι Άρτας και στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, τρεις διακινητές, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες από το Τμήμα Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Άρτας και το Α΄ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, για μεταφορά τεσσάρων παράνομων μεταναστών.
Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη χθες (20-02-2016) το μεσημέρι στο Κομπότι Άρτας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, ένας 43χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι όπως διαπιστώθηκε μετέφερε, έναντι αμοιβής, με το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του, δύο ομοεθνείς του λαθρομετανάστες, ηλικίας 39 και 44 ετών.
Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθησαν χθες (20-02-2016) το βράδυ στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, ένας 60χρονος ημεδαπός και ένας 34χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι κατελήφθησαν ως οδηγός και συνοδηγός, να μεταφέρουν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, δύο υπηκόους Αλβανίας, 31 και 51 ετών, οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα.
Τα δύο οχήματα που χρησιμοποιήθηκαν για τις λαθρομεταφορές κατασχέθηκαν.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: