powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας: Συνελήφθη 25χρονος αλλοδαπός διακινητής ναρκωτικών ουσιών


Κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους (1.612,5) γραμμαρίων

Επίσης, συνελήφθησαν στην Κέρκυρα οι επίδοξοι παραλήπτες των ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, χθες (21-02-2016), έπειτα από αξιοποίηση στοιχείων και οργανωμένη επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 25 και 21 ετών και ένας 19χρονος ημεδαπός, οι οποίοι κατηγορούνται για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της μεταφοράς και κατοχής ναρκωτικών ουσιών καθώς και παράνομης εισόδου στη χώρα.
Ειδικότερα, χθες (21.02.2016) το μεσημέρι εντοπίστηκε ο 25χρονος αλλοδαπός να κινείται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, βρέθηκαν στο χώρο των αποσκευών του αυτοκινήτου, δύο δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (1.606) γραμμαρίων, τα οποία θα μετέφερε στην πόλη της Κέρκυρας.
Επιπλέον, αναζητήθηκαν και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας, στο λιμάνι της Κέρκυρας, ένας 21χρονος υπήκοος Αλβανίας και ένας 19χρονος ημεδαπός, επίδοξοι παραλήπτες των ναρκωτικών.
Επιπρόσθετα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι σε βάρος του 21χρονου αλλοδαπού εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα ενώ σε έρευνα στο σπίτι του 19χρονου βρέθηκε ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (6,5) γραμμαρίων.
Τα ναρκωτικά, το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο καθώς και τέσσερα κινητά τηλέφωνα κατασχέθηκαν.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: