powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, Στέφανος Φούσας θα δωρίσει σε ακριτική περιοχή της Ελλάδας, έναν απινιδωτή


Ο   πρόεδρος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, Στέφανος Φούσας, θα δωρίσει έναν απινιδωτή σε μια ακριτική περιοχή της χώρας μας που τον έχει μεγάλη ανάγκη.
Οι αυτόματοι εξωτερικοί απινιδωτές σε δημόσιους χώρους σώζουν τις ζωές ανθρώπων που έχουν υποστεί καρδιακή ανακοπή και το συγκεκριμένο απινιδωτή δώρισαν στην Ε.Κ.Ε, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Γυμναστηρίων, ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων, η Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής και ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών.
Οι εκπρόσωποι των φορέων επισκέφθηκαν τον πρόεδρο της ΕΚΕ, Στέφανο Φούσα, και του παρέδωσαν τον απινιδωτή, ο οποίος αγοράστηκε με τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από τη διεξαγωγή του αγώνα Ανοικτού Αγώνα Δρόμου, 3 & 8 χιλιομέτρων CARDIORUN, που συνδιοργάνωσαν πέρσι η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Γυμναστηρίων, ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής και η Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς.

Ο κ. Φούσας, αφού ευχαρίστησε θερμά τους εκπροσώπους των συλλόγων για τη σημαντική προσφορά του απινιδωτή, δεσμεύτηκε ότι ο απινιδωτής θα παραδοθεί σε μια ακριτική περιοχή της χώρας μας που τον χρειάζεται άμεσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: