powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Λούρος Πρέβεζας: Εξιχνιάστηκε υπόθεση ληστείας, που διαπράχθηκε χθες το απόγευμα


Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τρεις ημεδαποί, ηλικίας 22, 20 και 24 ετών, εκ των οποίων ο ένας συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας

Εξιχνιάσθηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λούρου, περίπτωση ληστείας σε βάρος 50χρονου ημεδαπού, που διαπράχθηκε χθες (02-07-2015) το απόγευμα, στο Λούρο Πρέβεζας.
Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη ένας 22χρονος ημεδαπός Ρομά, σε βάρος του οποίου και δύο ακόμη ημεδαπών, ηλικίας 20 και 24 ετών που αναζητούνται, σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, χθες το απόγευμα στο 24ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας – Ιωαννίνων (ύψος Λούρου Πρέβεζας), οι κατηγορούμενοι προσέγγισαν με αυτοκίνητα 50χρονο ημεδαπό, ο οποίος επέβαινε σε γεωργικό ελκυστήρα (τρακτέρ) και στη συνέχεια με τη χρήση βίας, αφαίρεσαν το τρακτέρ και το κινητό του τηλέφωνο.
Ύστερα από αστυνομικές αναζητήσεις, ο ελκυστήρας εντοπίστηκε σε δασική έκταση στην ευρύτερη περιοχή του Λούρου και αφού κατασχέθηκε, αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη και ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: