powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Η Αδελφότητα Μαντείου Δωδώνης, η "Αγία Παρασκευή", στην Κοζάνη και στο Πάρκο των Ηπειρωτών

Την Κυριακή 14 Ιουνίου 2015 η Αδελφότητα Μαντείου Δωδώνης,  η «Αγία Παρασκευή», πραγματοποίησε εκδρομή στον Νομό Κοζάνης . Τα μέλη της Aδελφότητας είχαν την ευκαιρία μέσα από διαδοχικές επισκέψεις  να θαυμάσουν τα αξιοθέατα της περιοχής η οποία είναι γεγονός πως αδικείται από την προβολή της.

 Μέρη και τοπία όπως η τεχνητή λίμνη Πολυφύτου με την εντυπωσιακή της γέφυρα, η Νεράιδα, το Βελβεντό, η Σιάτιστα, η Βλάστη, τα χωριά του Βοϊου και  τόσα άλλα μέρη δυστυχώς δεν έχουν τύχει της τουριστικής αναγνώρισης που τους αρμόζει. Το ίδιο θα μπορούσε να ισχυρισθεί κανείς για το Λαογραφικό Μουσείο Κοζάνης, το Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής και τόσα άλλα μέρη.


Δυστυχώς για τους επισκέπτες από τα Ιωάννινα ο χρόνος της μίας ημέρας που διήρκησε η εκδρομή δεν τους επέτρεψε να δούνε και να θαυμάσουν όλα αυτά τα μέρη.
Παρόλα αυτά με ξεναγό τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ηπειρωτών Κοζάνης κ. Τσιάντα Κωνσταντίνο και δίπλα του τον Πρόεδρο της Αδελφότητας Μαντείου τον κ. Δημήτρη Λώλο οι εκδρομείς έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τα αρκετά μέρη που επισκέφθηκαν.



Ιδιαίτερη στιγμή μάλιστα υπήρξε η επίσκεψή τους το απόγευμα της ίδιας ημέρας στο Πάρκο των Ηπειρωτών όπου τους περίμεναν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου  όπου τους πρόσφεραν  καφέ και λουκούμια θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τους ευχαριστήσουν για την επιλογή τους να επιλέξουν την περιοχή της Κοζάνης για την εκδρομή τους και να τους καλοξεπροβοδίσουν όπως ταιριάζει σε αγαπητούς φίλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: