powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Εκδήλωση για το παιδί και την "Κιβωτό του Κόσμου" την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στις 5:30 το απόγευμα, στο Πάρκο-εστιατόριο «Alana»

Εκδήλωση με θέμα «Το παιδί είναι το μέλλον της ανθρωπότητας! Του οφείλουμε σεβασμό, αγάπη, στοργή, προστασία» διοργανώνουν η Πνευματική Κίνηση «Η Αρχαία Δωδώνη», ο Σύλλογος Πωγωνιανής «Η Πρόοδος» και οι Δήμοι Δωδώνης και Πωγωνίου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στις 5:30 το απόγευμα, στο Πάρκο-εστιατόριο «Alana» (στην οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, δίπλα από το ΚΕΠΑΒΙ).
Προσφώνηση θα κάνει η πρόεδρος της Πνευματικής Κίνησης «Η Αρχαία Δωδώνη» και θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί από τους Δημάρχους Δωδώνης Χρήστο Ντακαλέτση και Πωγωνίου Κώστα Καψάλη, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Γιώργος Καψάλης και ο πρόεδρος του Συλλόγου Πωγωνιανής Περικλής Τόμος.
Ποίημα της Ελευθερίας Τζιάλλα- Μάντζιου θα απαγγείλει η εκπαιδευτικός Αμαλία Παπακώστα, ενώ ομιλία θα εκφωνήσει η φιλόλογος Ευαγγελία Τασούλα-Γεωργάκη.
Τελευταίος θα πάρει το λόγο ο πατήρ Αντώνιος, δημιουργός της «Κιβωτού του Κόσμου». 
Θα ακολουθήσει δείπνο.
Τιμή ενηλίκων 13 ευρώ, τιμή παιδικού 8 ευρώ.

Τα έσοδα θα διατεθούν για το φιλανθρωπικό έργο της «Κιβωτού του Κόσμου» στην Πωγωνιανή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: