powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Εκδήλωση παρουσίασης προγραμμάτων & υποτροφιών του κορυφαίου Business School ESCP Europe



Σπουδές σε Λονδίνο & Παρίσι!

 Την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου στον χώρο της iCon (Ν. Δημητρακοπούλου, 49Α Στάση Μετρό Συγγρού – Φιξ) θα γίνει  παρουσίαση του ESCP Europe, που είναι το πρώτο Business School που ιδρύθηκε σ’ όλο τον κόσμο (το 1819).
Την παρουσίαση οργανώνει το ESCP Europe (London Campus) και η iCon International Consulting ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος του ESCP Europe στην Ελλάδα. Ομιλητής θα είναι ο  Prof. Dr. K. Andriosopoulos, Academic Director του Master in Energy Management & Executive Director του Ερευνητικού Κέντρου Ενεργειακής Διοίκησης (RCEM) του ESCP Europe, Αρμόδιος για θέματα επιλογής σπουδαστών & Υποτροφιών.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την εξαιρετική δυνατότητα να πάρουν άμεσα πληροφορίες και να συζητήσουν με τον Ακαδημαϊκό Υπεύθυνο. 
Το ESCP Europe - ανήκει  στην ελίτ των Business Schools παγκοσμίως με πολλές κορυφαίες κατατάξεις – είναι η διεθνής μετεξέλιξη του κορυφαίου Γαλλικού Grande Ecole d’Etat και αρχικά βρισκόταν μόνο στο Παρίσι. 
Το ESCP Europe αναπτύχθηκε, δημιούργησε campuses στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά κέντρα (Παρίσι, Λονδίνο, Βερολίνο, Μαδρίτη, Τορίνο) και έχει παρουσία σε πολλές ακόμα χώρες της Ασίας και της Αμερικής μέσω των ακαδημαϊκών συνεργασιών του, οπότε αποτελεί το πρώτο πραγματικά παγκόσμιο Business School, από απόψεως εκπαιδευτικών ευκαιριών, αλλά και διεθνών εμπειριών που προσφέρει. 
To διεθνές του προφίλ έγινε ορατό πολύ γρήγορα αφού ήδη στην τάξη των φοιτητών το 1824 το 30% ήταν σπουδαστές από άλλες χώρες και αντιπροσώπευαν 15 διαφορετικές εθνικότητες!
 Η iCon  αναλαμβάνει να ενημερώνει δωρεάν κάθε ενδιαφερόμενο για τα προγράμματα του ESCP Europe, καθώς επίσης αναλαμβάνει δωρεάν και την διαδικασία αίτησης για κάθε ενδιαφερόμενο. 
Για περισσότερες πληροφορίες για το ESCP καθώς και  για κράτηση θέσης επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 - 92 44 480 & στο email: info@iconsulting.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: