powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

7 θέσεις εργασίας με 8μηνα στο «Σπήλαιο Περάματος Ιωαννίνων»

Ανακοίνωση για την Πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά επτά (07) ατόμων για την κάλυψη εποχικών αναγκών του Ν.Π.Δ.Δ. «Σπήλαιο Περάματος Ιωαννίνων», που εδρεύει στο Πέραμα Ιωαννίνων και συγκεκριμένα τις εξής ειδικότητες και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα
ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ανά κωδικό θέσης)
 Κωδικός θέσης
 Υπηρεσία
 Έδρα υπηρεσίας
 Ειδικότητα
 Διάρκεια σύμβασης
 Αριθμός ατόμων

101: Σπήλαιο Περάματος Ιωαννίνων
 Πέραμα Ιωαννίνων
 ΔΕ Οδηγών Επισκεπτών Σπηλαίου
 8 μήνες: 5

102:Σπήλαιο Περάματος Ιωαννίνων
 Πέραμα Ιωαννίνων
 ΔΕ Επιμελητών Εισπράξεων
 8 μήνες: 1

103: Σπήλαιο Περάματος Ιωαννίνων
 Πέραμα Ιωαννίνων
 ΔΕ Οδηγών Τουριστικού Τρένου 8 μήνες: 1
 Οι υποψήφιοι που διαθέτουν τα απαιτούμενα προσόντα κατατάσσονται σε πίνακες κατά ειδικότητα με βάση τα κριτήρια με την εξής σειρά:
1. Χρόνος ανεργίας,
2. ή 3. Πολύτεκνος ή Τέκνο πολύτεκνης οικογένειας (4 τέκνα και άνω),
4. Ανήλικα τέκνα,
5 ή 6. Γονέας ή Τέκνο μονογονεϊκής οικογένειας,
7. Βαθμός βασικού τίτλου (ΔΕ) και
8. Εμπειρία,
9.Πιστοποίηση Ξένης Γλώσσας
Για όλη την ανακοίνωση μπορείτε να πληροφορηθείτε από τα γραφεία του Σπηλαίου Περάματος Ιωαννίνων όλες τις εργάσιμες ημέρες από 09.00 π.μ. έως 13.00 μ.μ. και στην ιστοσελίδα του «Σπηλαίου Περάματος Ιωαννίνων» info@spilaio-perama.qrΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων.
Η κατάθεση των αιτήσεων θα γίνονται δεκτές όλες τις εργάσιμες ημέρες από 09.00 π.μ. έως 13.00 μ.μ. και έως 22-12-2014 Ημέρα Δευτέρα και ώρα 13.00 μ.μ.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: