powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος 1-0


Με γκολ του Τσουκαλά ο ΠΑΣ  επικράτησε με 1-0 του Ατρομήτου

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά καλό στο Στάδιο των Ιωαννίνων τόσο με τους γηπεδούχους, όσο και τους φιλοξενούμενους να έχουν φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.
 Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με χαλαρούς ρυθμούς από τις δύο ομάδες που σταδιακά ανέβασαν την απόδοσή τους και μετά το 60 άρχισαν να δημιουργούν επικίνδυνες καταστάσεις.
 Στο 67' σε αντεπίθεση του ΠΑΣ μπόρεσε να "ξεκλειδώσει" την άμυνα του Ατρομήτου.
Ο Βίλα μπήκε  από δεξιά στην περιοχή του Ατρομήτου, έκανε την πάσα την κατάλληλη στιγμή στον Τσουκαλά και αυτός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Ο Ατρόμητος έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση στο 71', όταν ο Φυτανίδης εκτέλεσε απευθείας φάουλ και η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Βελλίδη.
Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ο Ατρόμητος πίεσε για να φτάσει στην ισοφάριση χωρίς αποτέλεσμα και έτσι ο ΠΑΣ πήρε το δεύτερο τρίποντο.

ΠΑΣ Γιάννινα (Παντελίδης): Βελλίδης, Ντάσιος, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Τσουκαλάς (87' Μπέριος), Λίλα, Τσάβες, Ντε Βινσέντι (76' Κεϊτά), Κοροβέσης (56' Βίλα), Ίλιτς.
Ατρόμητος (Παράσχος): Τσενάμο, Φυτανίδης (82' Καραμάνος), Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ουμπίδες, Ιγκλέσιας, Γκαρσία (73' Γεωργίου), Μπρίτο, Ναπολεόνι (66' Καραγκούνης), Παπαδόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: