powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1

Ο ΟΦΗ που παρουσιάστηκε απέναντι στον ΠΑΣ ήταν συγκροτημένος, είχε αλληλοκάλυψη, δημιούργησε φάσεις και τελικά έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Το γρήγορο γκολ του Παπάζογλου στο 17' ήταν αυτό που άξιζε να πάρουν οι γηπεδούχοι που ήταν καλύτεροι απέναντι σε έναν ΠΑΣ που πήρε την κατοχή της μπάλας μετά το 1-0, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να απειλήσει στην κεφαλιά του Κολοβέτσιου στο 42'.
Στο δεύτερο μέρος, που μπήκε φουριόζος και έψαξε το 1-1, η ομάδα του Χριστόπουλου δεν έδειξε ικανή να απειλήσει απέναντι στους Κρητικούς που με σωστή διαχείριση, ελάχιστα λάθη και δυνατή άμυνα, κρατούσαν το υπέρ τους σκορ.
Στο 59ο λεπτό έχασαν μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 με το δοκάρι του Λαμπρόπουλου, το έκαναν όμως λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 64'.
Δευτερόλεπτα μετά τη χαμένη ευκαιρία του ΠΑΣ, ο Κουτσιανικούλης έφυγε στην αντεπίθεση, μπήκε στην περιοχή των φιλοξενούμενων και με σουτ από μέσα δεξιά νίκησε τον Φεγκρούς.
Η πίεση του ΠΑΣ χτύπησε κόκκινο στα τελευταία λεπτά όταν έκλεισε τους παίχτες του ΟΦΗ στην περιοχή τους και πήρε γκολ από τον Γιάκο στο 85ο λεπτό.

ΟΦΗ (Πετράκης): Γουναρίδης, Μπούρμπος, Σόουζα, Σαρ, Μονιάκης, Βερόν, Μακρής, Βιτώρος (54' Ιωαννίδης), Λαμπρόπουλος (92' Λαμπρόπουλος), Παπάζογλου, Κουτσιανικούλης (88' Περογαμβράκης).
ΠΑΣ Γιάννινα (Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Πάντος (85' Κειτά), Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος (72' Γιάκος), Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Λίλα, Ντε Βινσέντι, Γεωργίου, Κοροβέσης, Ίλιτς (83' Νικλητσιώτης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: