powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

ΠΑΣ Γιάννινα - Άρης 2-0

Ο ΠΑΣ νίκησε τον Άρη και συνέχισε να κυνηγά το όνειρο των πλέι οφ.

Εξαιρετικός ρυθμός,  πάνω κάτω η μπάλα και υπερπροσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές ΠΑΣ και Άρη.
Στο πρώτο δεκάλεπτο έγιναν τρεις ευκαιρίες για γκολ.
Ο ΠΑΣ απείλησε με κεφαλιά του Λίλα και σουτ του Γεωργίου ενώ ο Άρης είχε δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Αγκάνθο.
Το γκολ, όμως, προήλθε από ασυνεννοησία των Ηρακλή και Ζαραδούκα, οι οποίοι "κουτούλησαν" και έδωσαν τη δυνατότητα στον Ίλιτς να βγει τετ α τετ με τον Διούδη και να πλασάρει στα δίχτυα για το 8ο γκολ του στη σεζόν.
Το 1-0 έγινε στο 24ο λεπτό και στο αμέσως επόμενο διάστημα ο ΠΑΣ θα μπορούσε να είχε "τελειώσει" το ματς καθώς είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες με σουτ του Ντε Βινσέντι και καρφωτή κεφαλιά του Τζημόπουλου από τη μικρή περιοχή η οποία δεν βρήκε το στόχο.
Η αντίδραση του Άρη στον επιθετικό καταιγισμό του ΠΑΣ ήταν το δεύτερο δοκάρι του Αγκάνθο στον αγώνα.
Ο Άρης με την έναρξη του δευτέρου μέρους προσπάθησε να ανέβει ψηλά και να μεταφέρει πίεση στην περιοχή του ΠΑΣ, αλλά η απουσία του τιμωρημένου Τάτου αφαιρούσε πόντους από το δημιουργικό κομμάτι της ομάδας του Σούλη Παπαδόπουλου.
Όσο ο Άρης αναζητούσε την ισοφάριση, άφηνε γήπεδο στον ΠΑΣ για επιθέσεις και σε μια από αυτές ο Κοροβέσης πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ με το στήθος, έπειτα από σέντρα του Ντε Βινσέντι.
Το 2-0 στο 64' δημιουργούσε μεγάλη πίεση στον Άρη καθώς για ακόμη μια αγωνιστική οι κίτρινοι θα έμεναν κάτω από την επικίνδυνη ζώνη. Όπως και έγινε τελικά, καθώς μέχρι το τέλος του αγώνα ο Άρης απλά πρόσθεσε μια ακόμη άτυχη στιγμή, με το δοκάρι του Γιαννώτα από τα δύο μέτρα.

ΠΑΣ Γιάννενα (Γιάννης Χριστόπουλος): Μπαμπανιώτης - Μιχαήλ, Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Πάντος (90΄ Ντάσιος) - Λίλα, Τσουκαλάς - Κοροβέσης, Ντε Βινσέντι (85΄ Βίλα), Γεωργίου - Ίλιτς (90΄ Κεϊτά)
Άρης (Σούλης Παπαδόπουλος): Διούδης - Ζαραδούκας, Παπαζαχαρίας, Οικονομόπουλος, Καζναφέρης - Παπαστεριανός, Ηρακλής (72΄ Αγγελούδης) - Διαμαντάκος (85΄  Νταμαρλής), Τριανταφυλλάκος (57΄ Σουνάς), Γιαννιώτας - Αγκάνθο

Δεν υπάρχουν σχόλια: