powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Ξέφραγο αμπέλι το Χατζηκώστα: Μπήκαν στα γραφεία των γιατρών, έκλεψαν… πήραν και τα αυτοκίνητά τους

Συναγερμός σήμανε αργά το απόγευμα της Κυριακής στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα, από την εισβολή αγνώστων οι οποίοι δεν έφυγαν με άδεια χέρια!
Σύμφωνα με πληροφορίες του Epiruspost.gr κάποιοι μπήκαν ανενόχλητοι στα γραφεία όπου οι γιατροί αφήνουν τα σακάκια και τα μπουφάν τους και χωρίς κανένας να αντιληφθεί το παραμικρό πήραν ότι θεωρούσαν χρήσιμο και εξαφανίστηκαν.
Σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις, αφαίρεσαν τα κλειδιά των αυτοκινήτων και στη συνέχεια από το πάρκινγκ που ήταν σταθμευμένα πήραν τα οχήματα και εξαφανίστηκαν. Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο μάρκας Toyota κι ένα volkswagen, για τις κλοπές των οποίων ενημερώθηκε η Αστυνομία.
Στους χώρους πέριξ του Νοσοκομείου είναι πολύ συχνό το φαινόμενο άγνωστοι να σπάνε αυτοκίνητα και να κλέβουν αντικείμενα. Όμως στην παρούσα περίπτωση το γεγονός είναι εντελώς διαφορετικό και σαφώς πιο σοβαρό.
Προκαλεί δε μεγάλη εντύπωση η ευκολία που ορισμένοι καταφέρνουν να φτάνουν μέχρι τα γραφεία των γιατρών περνώντας εντελώς απαρατήρητοι. Και φυσικά αυτό που γίνεται φανερό ότι οι άγνωστοι που χτύπησαν προφανώς είχαν παρακολουθήσει νωρίτερα τους γιατρούς και τα αυτοκίνητα γιατί δεν εξηγείται διαφορετικά ότι ήξεραν που πήγαν, ποια κλειδιά πήραν και σε ποια αυτοκίνητα αντιστοιχούσαν.
Αν λοιπόν κάποιοι τόσο εύκολα μπορούν να μπαίνουν στα γραφεία των γιατρών, μέσα στο Νοσοκομείο τότε η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή και κάποιοι πρέπει να την αντιμετωπίσουν με την ίδια σοβαρότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: