powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Σάββατο 12 Αυγούστου 2023

Mε Οδοίποδα Τύραννο έπεσε η αυλαία στο 7ο Φεστιβάλ Δωδώνης

 


Με την παρουσίαση μιας από τις κοφυφαίες τραγωδίες του αρχαίου ελληνικού δράματος, την παράσταση «Οιδίπους Τύραννος» του Σοφοκλή, σε σκηνοθεσία του Σίμου Κακάλα, έριξε αυλαία το βράδυ της Τρίτης, το 7ο Φεστιβάλ Δωδώνης, στο χώρο του αρχαίου θεάτρου.

Η διοργάνωση που έχει γίνει θεσμός για τα πολιτισμικά δρώμενα της περιοχής μας, ολοκλήρωσε με απόλυτα πετυχημένο τρόπο και το φετινό της πρόγραμμα, όπως επιβεβαιώθηκε και από την αθρόα συμμετοχή του κοινού σε όλες τις παραστάσεις του 7ου Φεστιβάλ Δωδώνης.

Η διοργανώτρια αρχή του Φεστιβάλ Δωδώνης, ο Δήμος Δωδώνης και το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Δωδώνης, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν για τη σταθερή και ακλόνητη εμπιστοσύνη και στήριξη, όλους εκείνους που πλαισιώνουν μαζικά τις δράσεις του Φεστιβάλ Δωδώνης κάθε χρονιά. Δεσμεύεται για την ισάξια συνέχεια της διοργάνωσης, με τους στόχους να μπαίνουν ούτως ή άλλως, κάθε φορά και υψηλότερα.

Τέλος, αναφορικά με σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία εντελώς ανεύθυνα υιοθέτησαν, όπως συνηθίζουν άλλωστε, οι γνωστοί καταγγελιομανείς, εχθροί της επιτυχίας και της προόδου του Δήμου μας, οφείλουμε να κάνουμε κατηγορηματικά ξεκάθαρο πως δεν υπήρξε καμία υπέρβαση στον αριθμό των εισιτηρίων που εκδόθηκαν για την παράσταση της Τρίτης. Τα εισιτήρια ήταν 1.830 και 120 ήταν τα άτομα που διέθεταν προσκλήσεις. Εισήλθαν ωστόσο στο θέατρο με τις οικογένειες τους και πολλά παιδιά που δεν είχαν υπολογιστεί και αυτό δημιούργησε κάποιους υπεράριθμούς θεατές, οι οποίοι, όπως έχει γίνει κατ’ επανάληψη και στο παρελθόν, διοχετεύθηκαν στο άνω διάζωμα.

Τους τελευταίους ακολούθησαν και λίγοι ακόμα θεατές, γεγονός που δημιούργησε την εντύπωση της κανονικής χρήσης του άνω διαζώματος, κάτι που δε θα μπορούσε επ’ ουδενί να συμβεί.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: