powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τετάρτη 20 Απριλίου 2022

Δήμος Δωδώνης: Διανομή τρομίμων για το Πάσχα

 


Ο Δήμος Δωδώνης, μέσω των κοινωνικών του δομών, συγκεκριμένα του Κέντρου Κοινότητας και του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», υλοποίησε δράση διανομής τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης και ατομικής υγιεινής, σε συνολικά εκατόν είκοσι (120) οικογένειες και μονοπρόσωπα νοικοκυριά, που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και κατοικούν μόνιμα στις τέσσερις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Δωδώνης.

Για την υλοποίηση της δράσης, ήταν καθοριστική η συμβολή επιχειρήσεων της περιοχής μας που συνέδραμαν με χρήματα και προϊόντα και ως εκ τούτου, ο Δήμος Δωδώνης είναι υποχρεωμένος να ευχαριστήσει θερμά κάθε μία εξ αυτών που συνέβαλαν στην επιτυχή ολοκλήρωση της πρωτοβουλίας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες ανήκουν στην ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή, η οποία χορήγησε 120 επιταγές των 60 ευρώ (συνολικά 7.200 ευρώ) σε αντίστοιχες οικογένειες και νοικοκυριά ωφελούμενων.

Ευχαριστίες για την πολύτιμη συνεισφορά τους στη συγκέντρωση τροφίμων αλλά και για την προσφορά τους με ποιοτικά προϊόντα παραγωγής τους, απευθύνει ο Δήμος Δωδώνης επίσης στις εξής επιχειρήσεις:

Rainbow Waters

ΒΙΚΟΣ Cola

Θ. ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ ΑΒΕΕ

Ιερά Μονή Παναγίας Ντουραχάνης

Μύλοι Ιωαννίνων «Ο Νεομάρτυς Γεώργιος»

Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης Α.Ε.Ε.

ΙΚΕΑ Ιωαννίνων

Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.

Χαβέλας Ε.Ε. – Παραδοσιακό Ζαγορίσιο Φύλλο

Biolab Χημικά και Μικροβιολογικά Εργαστήρια Έρευνας, Αναλύσεων και Ποιοτικού Ελέγχου

ΜΙΝΕΡΒΑ Α.Ε., Εργοστάσιο Ιωαννίνων

Μάντζιος Ζαχαροπλαστεία

Τέλος, ο Δήμος Δωδώνης ευχαριστεί θερμά για την προσφορά τους σε πέστροφες, τις επιχειρήσεις:

Θάνος Λάμπρος

Καρράς Απόστολος

Βασίλειος Γεωργίου

Καρατζένης & ΣΙΑ Ο.Ε

Ιχθυοκαλλιέργεια Πέστροφας Κολιός

Μάνθος Γρηγόριος

Ντάνος Σωτήριος

ΑΦΟΙ Οικονόμου Ο.Ε.

Παππάς Νικόλαος

Τσιάλιος Β. & Κ. & ΣΙΑ Ο.Ε.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Δωδώνης κ. Χρήστος Ντακαλέτσης τονίζει τα εξής: «Είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο, στη δύσκολη περίοδο που διανύει η πατρίδα μας και η ανθρωπότητα, ότι είναι ακόμη ζωντανές οι αξίες της αλληλοβοήθειας και της αλληλεγγύης προς τον αδύναμο συνάνθρωπο και αποτελούν ένα ισχυρό ηθικό κίνητρο για μελλοντική συνέχιση της προσπάθειας.

Πρόκειται για μια πράξη με σημαντική υλική αξία αλλά και ανυπολόγιστη συμβολική σημασία. Για μια πράξη που διατρανώνει το γεγονός ότι με τη συμβολή όλων, μπορούν να συμβούν σπουδαία πράγματα, ακόμη και στους πιο δύσκολους καιρούς.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους χορηγούς και ευχόμαστε Καλή Ανάσταση σε όλους!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: