powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

Δήμος Δωδώνης: Διανομή προϊόντων παντοπωλείου την Πέμπτη 7 Απριλίου

 


Ο Δήμος Δωδώνης μέσω του Κέντρου Κοινότητας και στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου προγράμματος «Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (Τ.Ε.Β.Α)», το οποίο εφαρμόζεται μέσω του «Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΕΠ ΕΒΥΣ)», θα πραγματοποιήσει μία ακόμα διανομή προϊόντων παντοπωλείου.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Απριλίου 2022 και θα αφορά τα εξής προϊόντα:

Ελαιόλαδο, Φέτα, Γραβιέρα, Φασόλια, Φακές, Κριθαράκι, Ζυμαρικά, Ρύζι Καρολίνα, Αλεύρι, Ζάχαρη, Γάλα Εβαπορέ, Μέλι, Πορτοκάλια, Πατάτες.

Ωφελούμενοι της δράσης είναι οι δικαιούχοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (πρώην ΚΕΑ) που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετάσχουν και στο ΤΕΒΑ, στην αίτησή τους.

Συγκεκριμένα οι διανομές θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

• Οι δικαιούχοι που έχουν επιλέξει ως σημείο διανομής την Αγία Κυριακή, παραλαμβάνουν από την έδρα του Δήμου (Αγία Κυριακή Θεριακησίου) από τις 10:00 έως τις 14:00, την Πέμπτη 7 Απριλίου 2022.

• Οι δικαιούχοι που έχουν επιλέξει ως σημείο διανομής τα Δερβίζιανα, παραλαμβάνουν από τα ΚΕΠ Δερβιζιάνων από τις 11:00 έως τη 13:00, την Πέμπτη 7 Απριλίου 2022.

Οι διανομές θα πραγματοποιηθούν με την αυστηρή τήρηση των οδηγιών προστασίας της Δημόσιας Υγείας για την πρόληψη διασποράς τηςCovid-19. Ως εκ τούτου, οι δικαιούχοι κατά την προσέλευση τους στα σημεία διανομής, θα πρέπει να φορούν υποχρεωτικά μάσκα.

Τα προϊόντα θα παραλαμβάνονται με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και ΑΜΚΑ. Σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης των ιδίων των ωφελούμενων, μπορεί να παραλάβει τρίτος, με την επίδειξη εξουσιοδότησης.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2654360113.

Δεν υπάρχουν σχόλια: