powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε το πρόγραμμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Τη Δευτέρα 18 Μαΐου ξεκινούν στα Γενικά Λύκεια οι φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις

Την Τρίτη 19 Μαΐου η πρεμιέρα στα ΕΠΑΛ
Την Τετάρτη 13 Μαΐου ολοκληρώνονται τα μαθήματα στα Λύκεια

 Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε σήμερα το πρόγραμμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων σε όλες τις κατηγορίες υποψηφίων για τη φετινή χρονιά.
Οι φετινές πανελλαδικές εξετάσεις των υποψηφίων των ημερήσιων και εσπερινών Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Β΄) για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση θα αρχίσουν τη Δευτέρα 18-5-2015, ενώ οι πανελλαδικές εξετάσεις των υποψηφίων των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Α΄) θα αρχίσουν την Τρίτη 19-5-2015. 
Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 17-6-2015.
Η Υγειονομική Εξέταση και Πρακτική Δοκιμασία των υποψηφίων για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) θα διεξαχθεί από 15-6-2015 ως και 26-6-2015. 

Τέλος, οι επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις των ΓΕΛ θα αρχίσουν την Τρίτη 9-6-2015. Οι απολυτήριες εξετάσεις για τα μαθήματα που εξετάζονται σε επίπεδο σχολικής μονάδας για την Γ΄ τάξη των ημερήσιων και τη Δ΄ τάξη των εσπερινών Γενικών Λυκείων θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 3-6-2015 για όσους θα έχουν συμμετάσχει στις πανελλαδικές και θα διενεργηθούν με βάση το πρόγραμμα που καταρτίζει το κάθε λύκειο χωριστά. Τέλος, οι απολυτήριες και πτυχιακές εξετάσεις ημερήσιων και εσπερινών ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Α΄ και Β΄) σε επίπεδο σχολικής μονάδας θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 10-6-2015 και θα διενεργηθούν με βάση το πρόγραμμα που καταρτίζει το κάθε λύκειο χωριστά. 
Για να διαβάσετε αναλυτικά την ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας και να δείτε -ανά μέρα και εξεταζόμενο μάθημα- το πρόγραμμα των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων, κάντε κλικ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: