powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

ΠΑΣ Γιάννινα-Πλατανιάς 1-0


Με γκολ του Νοέ Ακόστα ο ΠΑΣ νίκησε 1-0 τον Πλατανιά

Ο ΠΑΣ Γιάννινα στο πρώτο μέρος ήταν αγνώριστος κυρίως στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, αφού η απουσία του Τσάβες ήταν εμφανής.
Την ίδια ώρα, ο Πλατανιάς μετά το πρώτο εικοσάλεπτο, ανέβασε την απόδοση του και στο 29' δημιούργησε την πρώτη φάση με σουτ του Μενδρινού, το οποίο κόντραρε και απομακρύνθηκε.
Σε αντίθεση με το πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΣ στο ξεκίνημα της επανάληψης παρουσιάστηκε μεταμορφωμένος προς το καλύτερο.
Πίεσε τον Πλατανιά, χάνοντας σημαντική ευκαιρία με τον Τζημόπουλο (51') για να ανοίξει το σκορ και τελικά βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα δύο λεπτά αργότερα με τον Ακόστα.
Ο Ίλιτς σέντραρε από δεξιά και ο Ακόστα με προβολή αφού έδωσε ύψος στη μπάλα, την έστειλε στη δεξιά γωνία του Ολιμπά, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του.
Στο 60' άγγιξαν το 2-0, όμως ο Γιάκος που είχε περάσει στο ματς τρία λεπτά νωρίτερα, σημάδεψε με κεφαλιά το δεξί δοκάρι της εστίας του Ολιμπά.
Οι Κρητικοί θα μπορούσαν να είχαν «κλέψει» τον βαθμό της ισοπαλίας στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Γουνδουλάκη, όμως οι παίκτες του ΠΑΣ έδιωξαν πάνω στη γραμμή και το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Στρούνα, Μανιάς (57' Γιάκος), Μιχαήλ (63' Σκόνδρας), Τζημόπουλος, Κοροβέσης (79' Ντάσιος), Τσουκαλάς, Ίλιτς, Ναδάλες, Ακόστα, Χαρίσης.
Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Ολιμπά, Μενδρινός (77' Μιλούνοβιτς), Μπανανά, Κουλιμπαλί (59' Γκαβιλάν), Ιτούα, Μαχαμάτ, Αποστολόπουλος, Τόρες, Γιακουμάκης (66' Γουνδουλάκης), Δημήτρης, Αγκιλέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: