powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Παρελθόν από το ΠΑΣ ο Φώτης Γεωργίου, ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την απόκτησή του

Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο ποδοσφαιριστής Φώτης Γεωργίου θα φορέσει το αγαπημένο μας αστέρι στο στήθος για τα επόμενα τρία χρόνια.
Ο Φώτης Γεωργίου γεννήθηκε στις  19 Ιουλίου 1985 και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τα τμήματα υποδομών του Παναθηναϊκού και πρώτος του επαγγελματικός σταθμός ήταν η Μαρκό το 2002. Ακολούθως αγωνίστηκε σε Καλλιθέα, Λαμία, Ιωνικό, Διαγόρα Ρόδου και τα δύο τελευταία χρόνια στον ΠΑΣ Γιάννινα ξεδιπλώνοντας το πληθωρικό του ταλέντο.
Τον πρώτο χρόνο έκανε 28 συμμετοχές (2 γκολ) και φέτος  35 συμμετοχές (3 γκολ).
Ο Φώτης Γεωργίου ήταν πρώτος σε κλεψίματα παίκτης του ΠΑΣ και 4ος παίκτης της Super League στη κατηγορία αυτή. Ήταν επίσης 1ος παίκτης στα κερδισμένα φαουλ και 6ος στη συνολική κατάταξη. Μοίρασε 4 ασίστ που έγιναν γκολ και 6 ασίστ που δεν έγιναν γκολ. Στην συνολική αξιολόγηση ήταν 21ος παίκτης της μεγάλης κατηγορίας.
Ο Φώτης Γεωργίου που αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μέσου έχει συνολικά 86 συμμετοχές στη Γ' Εθνική (10 γκολ), 105 συμμετοχές στη Β' Εθνική (14 γκολ) και 63 συμμετοχές στην Α' Εθνική (5 γκολ).  Επέλεξε το νούμερο "8" στη φανέλα του.
Οι πρώτες δηλώσεις του ποδοσφαιριστή:
"Χαίρομαι πάρα πολύ που από σήμερα είμαι ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου. Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα που έχει κάθε χρόνο υψηλούς στόχους και σίγουρα θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για να δείξω τον καλύτερο μου εαυτό", δήλωσε ο 27χρονος μέσος, αμέσως μετά τις υπογραφές των συμβολαίων.
Τα τελευταία χρόνια ο Ατρόμητος έχει παρουσιάσει ένα πολύ διαφορετικό  πρόσωπο και το απέδειξε και φέτος με την πορεία του στα πλέι οφ, φτάνοντας πολύ κοντά στην έξοδο στο Champions League. Είχα προτάσεις και από άλλες ομάδες της Super League, αλλά επέλεξα τον Ατρόμητο για 2 λόγους: Πρώτον επειδή είπα ότι είναι ομάδα με μεγάλους στόχους και δεύτερον γιατί από τις επαφές που είχα με τον κύριο Αγγελόπουλο μου έδειξε πραγματικά πόσο με θέλουν στην ομάδα και πιστεύουν σε εμένα.
Οι φίλαθλοι του Ατρόμητου θέλω να ξέρουν ότι μέσα στο γήπεδο θα δίνω όλη την αγωνιστικότητα μου για να τιμήσω τη φανέλα που φοράω και να τους κάνω χαρούμενους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: