powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Συνελήφθη άμεσα 32χρονος μετά από διάπραξη ληστείας σε ζαχαροπλαστείο στην πόλη των Ιωαννίνων



Εξακριβώθηκε, επίσης, η εμπλοκή του και σε μία ακόμη διάρρηξη - κλοπή από σπίτι. 

Συνελήφθη, χθες (21-02-2018) το απόγευμα στα Σεισμόπληκτα Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων, ένας 32χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για τα αδικήματα της ληστείας, κλοπής, ψευδορκίας και παραβάσεων της νομοθεσίας περί όπλων. Ειδικότερα, χθες το απόγευμα στα Σεισμόπληκτα Ιωαννίνων, ο 32χρονος εισήλθε σε ζαχαροπλαστείο και με την απειλή μαχαιριού, εξανάγκασε την υπάλληλο να του παραδώσει το χρηματικό ποσό των (355) ευρώ, από το ταμείο του καταστήματος.
Εκδόθηκαν αστυνομικές αναζητήσεις, στο πλαίσιο των οποίων αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων, εντόπισαν άμεσα τον 32χρονο να κινείται πεζός  στην παραπάνω περιοχή και τον συνέλαβαν.
Επιπρόσθετα,  στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι ο 32χρονος εμπλέκεται και σε μία υπόθεση διάρρηξης – κλοπής φορητού υπολογιστή από διαμέρισμα που έγινε την 18/19-02-2018 στο Κάτω Νεοχωρόπουλο Ιωαννίνων  ενώ παράλληλα είχε καταθέσει ψευδώς κλοπή σε βάρος του, προκειμένου να μην συσχετιστεί με την παραπάνω διάρρηξη. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το μαχαίρι, ως μέσο τέλεσης της ληστείας καθώς και τα κλοπιμαία, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: