powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Άρτα: Έκρυβαν 22 κιλά κάνναβης, σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου


Περίπου (22) κιλά κάνναβης εντόπισαν, σήμερα  το πρωί, σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, έπειτα από έλεγχο στη Συκούλα Αιτωλοακαρνανίας, αστυνομικοί της Ομάδας Ειδικών Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας.
Για την υπόθεση συνελήφθησαν τρεις υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 31, 79 και 35 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών στη χώρα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση των ναρκωτικών, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους τρεις δράστες, να κινούνται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην Εθνική Οδό Άρτας – Αντιρρίου (στο ύψος της Συκούλας), το οποίο ακινητοποίησαν για έλεγχο.

Κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, βρήκαν σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, μεταξύ του χώρου των αποσκευών και των πίσω καθισμάτων του οχήματος, είκοσι πέντε (25) δέματα, που περιείχαν κάνναβη, συνολικού βάρους (21.914) γραμμαρίων.
Συνολικά κατασχέθηκαν:
ποσότητα κάνναβης, βάρους (21.914) γραμμαρίων
το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 31χρονου, ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών
έξι κινητά τηλέφωνα
τα χρηματικά ποσά των (815) ευρώ και (38.100) λεκ Αλβανίας
Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: