powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων

Ορίστηκε από τον υπουργό Υγείας το νέο διοικητικό συμβούλιο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.
Σύμφωνα με την απόφαση σε αυτό συμμετέχουν τα κατωτέρω πρόσωπα:
1. ΓΚΕΣΟΥΛΗ ΗΛΙΑ του Χρήστου, με Α.Δ.Τ. ΑΒ 809669, Συνταξιούχο Διοικητικό Υπάλληλο, ως τακτικό μέλος, σε αντικατάσταση του Δολιώτη Χαράλαμπου, με αναπληρωτή του τον ΖΙΩΓΑ ΗΛΙΑ του Πύρρου, με Α.Δ.Τ. Ν 773206, Π.Ε. Διοικητικού Οικονομικού ΙΚΑ - ΕΤΑΜ, σε αντικατάσταση του Κολλιού Νικολάου.
2. ΣΟΥΛΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ του Κυριάκου, με Α.Δ.Τ. ΑΒ 808623, Ιατρό Αναισθησιολόγο, ως τακτικό μέλος, σε αντικατάσταση του Ευαγγέλου Φιλίππου, ο οποίος παραιτήθηκε, με αναπληρωτή του τον ΧΟΛΕΒΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ του Ευστρατίου, με Α.Δ.Τ. Ξ 672439, Πολιτικό Μηχανικό, σε αντικατάσταση της Αβάζου Αφροδίτης.
3. ΧΑΡΙΣΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ του Βασιλείου, με Α.Δ.Τ. Ξ 297703, Αν. Καθηγητή Γενικής Χειρουργικής – Μεταμοσχεύσεων στο Π.Γ.Ν. Ιωαννίνων, ως τακτικό μέλος, σε αντικατάσταση του Ασημακόπουλου Δημητρίου, ο οποίος παραιτήθηκε, με αναπληρωτή του τον ΓΙΑΠΡΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ του Ιωάννη, με Α.Δ.Τ. ΑΒ 088309, Αν. Καθηγητή Νεογνολογίας, Δ/ντή ΜΕΝΝ στο ΠΓΝ Ιωαννίνων, σε αντικατάσταση του Πασχόπουλου Μηνά.

4. Η θητεία των ανωτέρω οριζομένων λήγει με τη λήξη της θητείας και των υπολοίπων μελών του Συμβουλίου – ήτοι την 19-05-16.

Δεν υπάρχουν σχόλια: