powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Εγνατία Οδός: Τετράωρη διακοπή κυκλοφορίας, στον Κόμβο Παναγιάς, την Τετάρτη τα μεσάνυχτα

Από την «Εγνατία Οδός ΑΕ» ανακοινώνεται ότι για τη διενέργεια απαιτούμενων ελέγχων και δοκιμών για θέματα ασφάλειας σηράγγων θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας, κατόπιν απόφασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών, και στους δύο κλάδους της Εγνατίας Οδού, στο τμήμα από τον κόμβο Παναγιάς στον κόμβο Βενέτικου», από την Τετάρτη 24 Απριλίου στις 23:30 έως την Πέμπτη 25 Απριλίου στις 02:30.
Κατά το διάστημα αυτό η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της εθνικής οδού Γρεβενών – Τρικάλων (Α/Κ 08Β Δυτ. Γρεβενών Εγνατίας Οδού – γέφυρα «Μουργκάνι») και της Εθνικής Οδού Τρικάλων – Ιωαννίνων (γέφυρα Μουργκάνι» – Α/Κ 08Α Παναγιάς Εγνατίας Οδού).
Ζητούμε την κατανόηση των οδηγών και συστήνουμε την ιδιαίτερη προσοχή τους, στο να ακολουθούν τις υποδείξεις των αρμοδίων οργάνων και να τηρούν τα όρια ταχύτητας, σημειώνει η ανακοίνωση της Εγνατίας.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Τομέα Λειτουργίας, Εκμετάλλευσης & Συντήρησης της «Εγνατία Οδός Α.Ε.» στα παρακάτω τηλέφωνα:
Περιφερειακή Υπηρεσία Γρεβενών Τηλ. 24620 – 8103
Κεντρική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης Τηλ. 2310 - 470200
Κέντρα Ελέγχου Κυκλοφορίας Τηλ. 1077 (επί της Εγνατίας Οδού).

Δεν υπάρχουν σχόλια: