powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Συνελήφθη αλλοδαπός για διαρρήξεις οχημάτων

Συνελήφθη χθες (16-12-2012) τα ξημερώματα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων, ένας 45χρονος υπήκοος Αλγερίας, ο οποίος διαρρήγνυε κατ΄ επάγγελμα και κατ΄ εξακολούθηση σταθμευμένα οχήματα, από τα οποία αφαιρούσε χρήματα, τιμαλφή και άλλα μικροαντικείμενα.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων αστυνομικών περιπολιών για την πρόληψη διαρρήξεων σε οχήματα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη να έχει διαρρήξει τρία οχήματα στην πόλη των Ιωαννίνων και τον συνέλαβαν.
Σύμφωνα με τον τρόπο δράσης του ( modus operandi ), o 45χρονος, με τη χρήση κατσαβιδιού, διερρήγνυε σταθμευμένα αυτοκίνητα, σπάζοντας τα τζάμια τους και στη συνέχεια αφαιρούσε ό,τι υπήρχε στο εσωτερικό τους.
Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα ναρκωτικό δισκίο καθώς και ένα κατσαβίδι, ως μέσο διάπραξης των κλοπών.
Σημειώνεται ότι ο 45χρονος έχει απασχολήσει τις διωκτικές αρχές στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη προκειμένου να εξακριβωθεί η εμπλοκή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: