powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ 1 - 3

Ο ΠΑΟΚ έκλεισε με ιδανικό τρόπο τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Ο "Δικέφαλος" επικράτησε με 3-1 στους Ζωσιμάδες του ΠΑΣ Γιάννενα και εδραιώθηκε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας, πλέον, προβάδισμα έξι βαθμών από Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητο.
Ο Σαλπιγγίδης χτύπησε δύο φορές, ο Κλάους μία, ενώ ο Ιλιτς μείωσε για λογαριασμό των γηπεδούχων.Οι θεατές που βρέθηκαν στο Εθνικό στάδιο Ιωαννίνων "Οι Ζωσιμάδες" είδαν τις δύο ομάδες να μπαίνουν με αρκετή όρεξη στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, οι φίλοι των γηπεδούχων είχαν την δυνατότητα να σηκωθούν αρκετές φορές από τις θέσεις τους, καθώς η ομάδα του Χριστόπουλου μπήκε με στόχο να αιφνιδιάσει τον αντίπαλό της.

Ο Χακόμπο όμως ήταν αυτός που κράτησε όρθιο τον ΠΑΟΚ και δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να πανηγυρίσουν την παραβίαση της εστίας του. Με το πέρασμα του χρόνου, ο ρυθμός του ΠΑΣ άρχισε να πέφτει και ο ΠΑΟΚ άρχισε να παίρνει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να προσπαθεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να ανοίξει το σκορ.
Και τα κατάφερε στο 20' με τον Σαλπιγγίδη να δίνει και την ώθηση για τη συνέχεια, καθώς το γκολ που πέτυχε φάνηκε να δίνει στην ομάδα του την ώθηση που της έλειπε. Μάλιστα πριν καλά καλά προλάβουν να ανασυνταχθούν οι γηπεδούχοι, ήρθε και το δεύτερο γκολ, από τον Κλάους Αθανασιάδη αυτή τη φορά. Πολλοί ήταν αυτοί που πίστεψαν ότι εκεί ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι.
Όμως υπολόγιζαν χωρίς τους γηπεδούχους, οι οποίοι προς τιμήν τους, συνέχισαν με το ίδιο πάθος τις προσπάθειες τους και προσπάθησαν να ανατρέψουν τα δεδομένα που είχαν δημιουργηθεί στο ματς. Πίεσαν, κυκλοφόρησαν σωστά την μπάλα, δημιούργησαν προβλήματα στην άμυνα του Χακόμπο, όμως δεν ήταν αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια.
Και αυτό ήταν που πλήρωσαν τελικά, καθώς δέχτηκαν και τρίτο γκολ και πάλι από τον Σαλπιγγίδη, ο οποίος βρήκε την μπάλα στρωμένη μπροστά του και τέτοιες ευκαιρίες δεν είναι συνηθισμένος να τις χάνει. Έτσι έγινε το 0-3 και ουσιαστικά έκρινε και το ματς, καθώς το μόνο που κατάφερε ο ΠΑΣ, ο οποίος συνέχισε να είναι καλύτερος, ήταν να μειώσει το σκορ με τον Ιλιτς.

ΠΑΣ Γιάννινα (Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Κειτά (60' Βίλα), Τσουκαλάς, Οικονόμου (77' Ντάσιος), Μιχαήλ, Ντε Βινσέντι, Γεωργίου, Ιλιτς, Κοροβέσης (87' Νικλητσιώτης) ΠΑΟΚ (Δώνης): Χακόμπο, Βιβιάν, Κουμάλο, Αποστολόπουλος, Λίνο, Κάτσε, Φωτάκης, Λάζαρ (82' Ρομπέρ), Λόρενς (77' Γιάννου), Σαλπιγγίδης (89' Κίτσιου), Αθανασιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: