powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Συνάντηση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Περιφέρειας Ηπείρου με τον Γενικό Διευθυντή Συνοριακής Αστυνομίας της Αλβανίας


Με τον Γενικό Διευθυντή Συνοριακής Αστυνομίας της Αλβανίας κ. Muco Krenar , συναντήθηκε χθες (19-11-2012) στο Terihat Αλβανίας, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Ηπείρου κ. Τρομπούκης Κωνσταντίνος.
Στη συνάντηση, συμμετείχαν από ελληνικής πλευράς ο Αστυνομικός Διευθυντής Θεσπρωτίας κ. Λελοβίτης Γεώργιος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ιωαννίνων κ. Παπιγκιώτης Ανδρέας και ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς κ. Γιώτης Γεώργιος.

Τον Γενικό Διευθυντή Συνοριακής Αστυνομίας συνόδευσαν ο Γενικός Διευθυντής Περιφέρειας Αργυροκάστρου για θέματα Δημόσιας Τάξης κ. Ibro Ajet , o Γενικός Διευθυντής Περιφέρειας Αργυροκάστρου για θέματα Συνόρων και Αλλοδαπών κ. Abrija Admir , ο Προϊστάμενος του Τμήματος Ναρκωτικών του Αρχηγείου της Αλβανικής Αστυνομίας κ. Selfollari Sokol , ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Συνοριακών Αργυροκάστρου κ. Spaho Dashamir , ο Αστυνομικός Σύνδεσμος της Αλβανικής Πρεσβείας στη Θεσσαλονίκη κ. Valera Vasil και ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς κ. Lena Klement.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου αστυνομικού ενδιαφέροντος, όπως η αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος, της παράνομης μετανάστευσης, της διακίνησης ναρκωτικών καθώς και η επίλυση ήσσονος σημασίας διασυνοριακών θεμάτων.
Επίσης, αναλύθηκαν θέματα σχετικά με την ενίσχυση της επιχειρησιακής ανταλλαγής πληροφοριών στους τομείς του οργανωμένου και διασυνοριακού εγκλήματος ενώ εξετάστηκε η προοπτική διεύρυνσης της συνεργασίας στον τομέα ανταλλαγής εμπειριών και τεχνογνωσίας, με σκοπό την περαιτέρω ενδυνάμωση και διεύρυνση της διμερούς αστυνομικής συνεργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: