powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Διήμερο παραδοσιακό γλέντι την Παρασκευή 28 και το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012, στην πλατεία ΙΚΑ Ηλιούπολης

Ο Σύλλογος Βορειοηπειρωτών Ηλιουπόλης Αττικής, διοργανώνει διήμερο Ηπειρώτικο παραδοσιακό γλέντι στην πλατεία ΙΚΑ της Ηλιούπολης, την Παρασκευή & Σάββατο 28-29 Σεπτεμβρίου2012, με ώρα έναρξης 20.30'.

Συμμετέχουν, το χορευτικό του Συλλόγου μας, χορευτικά άλλων Βορειοηπειρώτικων Συλλόγων και χορευτικά αποδημικών Συλλόγων άλλων γεωγραφικών διαμερισμάτων της Ελλάδας, που εδρεύουν στην Ηλιούπολη.
Οι μουσικές κομπανίες που θα συμμετάσχουν, έχουν καθαρά ηπειρώτικα χαρακτηριστικά και στο κλαρίνο θα είναι οι, Β. ΚΑΛΚΑΝΗΣ,Τ. ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ, Κ. ΣΤΑΥΡΟΥ & άλλοι.
Τα μουσικά ακούσματα είναι γνήσιου ηπειρωτικού χαρακτήρα των αρχέγονων και βυζαντινών μουσικών ριζών της ηπειρώτικης μουσικής.
Η Είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.
Όποιος επιθυμεί, μπορεί να προσφέρει προσερχόμενος, τρόφιμα μακράς διάρκειας & σχολική ύλη για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου μας και των σχολείων της Βορείου Ηπείρου.
Έχει δημιουργηθεί κατάλληλη υποδομή και χώρος, για την παραλαβή των προσφορών.
Για επικοινωνία και πληροφορίες στο τηλέφωνο 6947005482
Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε παραδοσιακά και Ηπειρώτικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: