powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Βέροια-ΠΑΣ Γιάννινα 1 - 0

Η Βέροια με γκολ του Μάικλ Ολαϊτάν  κατάφερε να πάρει τη πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.


Η Βέροια ξεκίνησε καλύτερα την αναμέτρηση και προσπάθησε να αιφνιδιάσει τους φιλοξενούμενους.
Απείλησε με τους Μπαργκάν και Ιωάννου, όμως μετά από το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, η ομάδα των Ιωαννίνων ισορρόπησε το ματς και κατάφερε να ελέγξει τον ρυθμό.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν την καλύτερη στιγμή στην αναμέτρηση, όταν στο 16' ο Ντε Βινσέντι βρήκε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων τον Γεωργίου, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Καντιμοίρη.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν με επιθέσεις κυρίως από τα άκρα της επίθεσης να δημιουργήσουν ρήγματα στην άμυνα της ομάδας των Ιωαννίνων, χωρίς όμως δημιουργήσει κάποια κλασσική ευκαιρία.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να πάρει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, μετά την αρχική πίεση που δέχτηκε από τη Βέροια. Η ομάδα των Ιωαννίνων κατάφερε με κινητήριο μοχλό τον Ντε Βινσέντι να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να ανοίξει το σκορ.
Οι φιλοξενούμενοι συνδυάζονταν καλά έξω από τη μεγάλη περιοχή του Καντιμοίρη, όμως δεν είχαν την τελική πάσα, ώστε να βγουν σε θέση βολής μπροστά στην αντίπαλη εστία.
Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους, οι γηπεδούχοι είχαν δυο καλές ευκαιρίες με τους Ολαϊντάν και Καφέ, για να ανοίξουν το σκορ, όμως και στις δυο περιπτώσεις, οι παίκτες της «βασίλισσας» του Βορρά δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.
Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε μετά τη διακοπή, λόγω του τραυματισμού του Μπάρμπα. Η Βέροια που είχε ξεκινήσει δυνατά το δεύτερο ημίχρονο, δεν κατάφερε να φτάσει με αξιώσεις μπροστά στην εστία του Ταμπάση, έως το 60'.
Με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Ολαϊτάν απείλησε και πάλι την εστία του Ταμπάση, με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή.
Λίγο αργότερα, ο επιθετικός της Βέροιας δεν αστόχησε και κατάφερε να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.
Ο Γεωργέας έκανε μια εξαιρετική ενέργεια από τα αριστερά και αφού γύρισε τη μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής, έδωσε την ευκαιρία στον Νιγηριανό επιθετικό να την στείλει στα δίχτυα του Ταμπάση, σημειώνοντας το πρώτο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να μεταφέρουν το ματς έξω από τη μεγάλη περιοχή της Βέροιας, στο τελευταίο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης.
Ο Χριστόπουλος έριξε στην αναμέτρηση τους Ντάσιο και Τζάνη, σε μια προσπάθεια να αλλάξει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του και να τη βοηθήσει ώστε να φτάσει στην ισοφάριση στο τελευταίο δεκάλεπτο του ματς.
Οι παίκτες του Χριστόπουλου έδειχναν να αντιμετωπίζουν προβλήματα στη δημιουργία φάσεων.

Βέροια (Νίκος Καρύδας): Καντιμοίρης, Γεωργιάδης, Κάλι, Μπάρμπας, Γεωργέας, Καλογέρης, Πέρεζ Μορένο, Καφές, Ολαϊτάν, Μπάργκαν, Ιωάννου.
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Ταμπάσης, Λίλα, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Πάντος, Τσουκαλάς, Πατσατζόγλου, Γεωργίου, Βίλα, Ντε Βινσέντι, Ίλιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: