powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Ασπρόπυργος τίμησε το Σούλι και γλέντησε λακκασουλιώτικα!

Mε μεγάλη επιτυχία και πλήθος ηπειρωτών και φίλων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16/9 στην κεντρική πλατεία Ασπροπύργου Ηπειρωτική βραδιά αφιερωμένη στο ΣΟΥΛΙ και ειδικά στην ΛΑΚΚΑ Σούλι.
Ο δήμαρχος Ασπροπύργου κ. ΜΕΛΕΤΙΟΥ, άριστος οικοδεσπότης που πάντα στηρίζει τους πολιτιστικούς συλλόγους καλωσόρισε τους επισκέπτες και αναφέρθηκε με εγκωμιαστικά σχόλια για την Ήπειρο.
Ο πρώτος πολίτης του Ασπροπύργου, έκανε ειδική αναφορά στο ΣΟΥΛΙ, ενώ αναφέρθηκε στους αγώνες των Σουλιωτών και την τεράστια προσφορά τους στην ελευθερία της Ηπείρου και της Ελλάδας.
Συμμετείχαν τα χορευτικά λακκασουλιώτικα συγκροτήματα της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΛΑΚΚΑΣ ΣΟΥΛΙΟΥ και της αδελφότητας Ρωμανιωτών λάκκας Σουλίου, τα οποία χόρεψαν ηπειρώτικα και τραγούδια της λάκκας Σουλίου που έξοχα ερμήνευσε ο λακκασουλιώτης τραγουδιστής ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΙΜΑΣ με το συγκρότημα του.
Ο πρόεδρος του συλλόγου Ηπειρωτών Ασπροπύργου ΚΩΣΤΑΣ ΖΗΚΟΠΟΥΛΟΣ και ο αντιπρόεδρος της Πανηπειρωτικής κ. ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΝΝΗΣ στον χαιρετισμό τους αναφέρθηκαν στην Ήπειρο, στην ιστορία του Σουλίου και στην προσφορά των Σουλιωτών τους στην πατρίδα μας .
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής υπόλοιπο Αττικής του ΠΑΣΟΚ γνωστός ηπειρωλάτρης ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΣΠΡΑΔΑΚΗΣ, ο βουλευτής υπόλοιπο Αττικής της ΝΔ. κ. Νίκος Καντερές ο πρόεδρος της πανηπειρωτικής κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ο πρόεδρος της ομοσπονδίας λάκκας Σουλίου κ. ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΠΑΣ και η γνωστή ηπειρώτισσα δικηγόρος που πάντα βρίσκεται κοντά στους ηπειρώτικους συλλόγους κα ΜΑΤΙΝΑ ΠΑΝΤΑΖΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: