powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης 2-0

 


Ο ΠΑΣ Γιάννινα με  Κάργα αγκαλιά με τα playoffs

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά την επικράτηση του επί του Άρη με 2-0 το στους "Ζωσιμάδες" βρίσκεται αγκαλιά με τα playoffs.

Κορυφαίος  των γηπεδούχων, ο Γιάννης  Κάργας να είναι καθοριστικός σε άμυνα και επίθεση καθώς απ' αυτόν προήλθε το 1-0 του ΠΑΣ, ενώ αυτός κράτησε το 1-0 με σωτήρια επέμβαση στο 78' και λίγο πριν ο ΠΑΣ πετύχει και δεύτερο γκολ και "κλειδώσει" τη νίκη. 

Πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι για τον Άρη στο 15΄ σε εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά του Μαντσίνι με τον Εντιαγέ να πιάνει την κεφαλιά και τον Λοντίγκιν να κάνει μια φανταστική επέμβαση και να κρατάει το μηδέν.

Σέντρα από τα δεξιά με τον Περέα να πιάνει την κεφαλιά αλλά έστειλε τη μπάλα εκτός εστίας στο 38'.

Στο 43΄ ο ΠΑΣ Γιάννινα αναπτύχθηκε από τα αριστερά, η μπάλα έφτασε δεξιά στον Σάλιακα που έκανε με τη μια το σουτ με τη μπάλα να φεύγει εκτός εστίας.

Ο Σάλιακας εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά στο 51', ο Κάργας πήρε την κεφαλιά αυτή βρήκε στο αριστερό δοκάρι του Σιαμπάνη και εν συνεχεία στο χέρι του γκολκίπερ του Άρη και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0 του ΠΑΣ.

Εκτέλεση φάουλ του Μαντσίνι στο 62' από τα αριστερά με τον Καμαρά να πηδάει για κεφαλιά να μην βρίσκει τη μπάλα όπως ήθελε και αυτή κατέληξε έξω.

Στο 78' μετά από κόρνερ από τα αριστερά ο Φαμπιάνο πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα προς την εστία με τον Κάργα να διώχνει σωτήρια πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Μετά από κόρνερ από τα δεξιά οι Κάργας - Φαμπιάνο συγκρούστηκαν κεφάλι με κεφάλι στο 81' και  έπεσαν και οι δύο κάτω, υπήρξε μικρή διακοπή στο ματς.

Ο μεν Κάργας σηκώθηκε και δείχνει να είναι καλά ενώ ο στόπερ του Άρη μεταφέρθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου με φορείο.

Στο 83' ο Ντομίνγεθ έκανε το σουτ ο Σιαμπάνης έδιωξε ενώ η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή χωρίς όμως να το πάρει χαμπάρι ο Παπαπέτρου.

Τελικά το VAR υπέδειξε πως απόκρουση του Σιαμπάνη έγινε μέσα από τη γραμμή και ο ΠΑΣ Γιάννινα σκόραρε για δεύτερη φορά κόντρα στον Άρη.       

Διπλή χαμένη ευκαιρία για τον Άρη στις καθυστερήσεις  να μειώσει το σκορ καθώς είχε δύο δοκάρια στην ίδια φάση με διαδοχικά σουτ από τους Ματέο Γκαρσία και Λουίς Πάλμα αλλά και τα δύο σταμάτησαν στο δοκάρι του Λοντίγκιν.

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς):

Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας (Παντελάκης 90΄), Ποζνάνσκι, Καραχάλιος, Στάνκο, Λιάσος, Σνάιντερ (Μπρένερ 89΄), Περέα, Ντομίνγκεθ.

Άρης (Άκης Μάντζιος):

Σιαμπάνης, Σάκιτς, Φαμπιάνο (Λούμορ 86΄), Μπράμπετς, Γκάνεα, Σάσα, Εντιαγέ (Πάλμα 86΄), Μπερτόλιο (Ιτούρμπε 67΄), Καμαρά (Γκαρσία 86΄), Μαντσίνι, Μάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: