powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΛ 1-2 (κύπελλο)


Με δύο γκολ του Μασούρα η ΑΕΛ, νίκησε 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα στους "Ζωσιμάδες" και έχει πλέον προβάδισμα για να περάσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πολύ ωραίο πρώτο ημίχρονο στους "Ζωσιμάδες".
Στο 12΄ ο Καρανίκας απέφυγε τον Φατιόν, έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, και ο Κόντε με κεφαλιά εντός περιοχής νίκησε τον Μπόζοβιτς για το 1-0 του ΠΑΣ.
Η ΑΕΛ έφτασε στην ισοφάριση στο 28'!
Ο Γουάλας έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Μπουκουβάλας απομάκρυνε ασταθώς στο δεύτερο δοκάρι, ο Μιχαήλ δεν μπόρεσε να κόψει τον Ναζλίδη, αλλά η μπάλα απομακρύνθηκε.
Ο Μασούρας την υποδέχτηκε δεξιά εντός περιοχής, "άδειασε" με διαδοχικές προσποιήσεις Μιχαήλ και Περιστερίδη και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.
Ο Ρέντζας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά με το αριστερό στο 53', ο Ναζλίδης έπιασε την πρώτη κεφαλιά εντός περιοχής, αυτή προσέκρουσε στο δεξί δοκάρι της εστίας του Μπόζοβιτς και ο Μασούρας στο ριμπάουντ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα σε κενή εστία για το 1-2.

Με καλή αμυντική λειτουργία της ΑΕΛ κράτησε το προβάδισμα και πλέον πάει στη ρεβάνς με μεγάλο αβαντάζ.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γ. Πετράκης): Περιστερίδης, Καρανίκας, Μιχαήλ, Μπέριος, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Γαρουφαλιάς (70' Βιντάλ), Χαλκιαδάκης, Γιάκος, Μανθάτης (77' Μπετρά), Κόντε.
ΑΕΛ (Η. Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς (74' Γιοβάνοβιτς), Γκόλιας, Γουάλας, Λαγός, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Μασούρας, Αγκάνοβιτς (71' Χούμπτσεφ), Ναζλίδης (88' Περόνε).

Δεν υπάρχουν σχόλια: