powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Συνάντηση του Γιάννη Καραγιάννη με τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο

Συνάντηση με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, πραγματοποίησε ο βουλευτής Ιωαννίνων Γιάννης Καραγιάννης, προκειμένου να ενημερωθεί για θέματα αρμοδιότητας ΥΕΘΑ που αφορούν το νομό Ιωαννίνων.
Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η Μεταλλουργική Βιομηχανία Ηπείρου, με τον κ. Καραγιάννη να επισημαίνει στον υπουργό τη σπουδαιότητα της βιομηχανίας για την περιοχή και την ανάγκη στήριξής της ώστε να συνεχίσει την παραγωγική της δραστηριότητα.
Συζητήθηκαν ακόμη οι δράσεις που θα αναπτύξει το Γενικό Επιτελείο Στρατού στα ελληνοαλβανικά σύνορα με στόχο την ενίσχυση του αισθήματος ασφαλείας των κατοίκων της μεθορίου, καθώς και το πλάνο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για τη συμμετοχή της νέας ΜΟΜΑ στην αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών σε δύσβατες ορεινές περιοχές του νομού Ιωαννίνων.



Τέλος, ο κ. Καμμένος ενημέρωσε τον βουλευτή για την αξιοποίηση της ανεκμετάλλευτης ακίνητης περιουσίας κυριότητας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας με στόχο την προσέλκυση παραγωγικών επενδύσεων, αλλά και τις προϋποθέσεις εκμετάλλευσής της από νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου και φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: