powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Συλλήψεις ατόμων για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων


Στοχευμένους ελέγχους, με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, διενεργούν συστηματικά αστυνομικοί διαφόρων Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου.
Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο:
Συνελήφθη στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, 30χρονη ημεδαπή, καθώς σε βάρος της εκκρεμεί Ένταλμα Σύλληψης της κ. Ανακρίτριας Ιωαννίνων, για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών.
Συνελήφθη στο Κομπότι Άρτας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Άρτας, 34χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Γ΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, ποινής φυλάκισης (8) μηνών για υπεξαίρεση.
Συνελήφθη στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, 22χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ελασσόνας Λάρισας, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (3) μηνών και χρηματική ποινή (1500) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: