powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Σάββατο 19 Αυγούστου 2023

Τοπική Κοινότητα Μαντείου Δωδώνης: Ενημέρωση σχετικά με την λειτουργία του ιατρείου

 


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αγαπητοί συγχωριανοί, θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με την λειτουργία του ιατρείου στην Τοπική Κοινότητα Μαντείου.

Στο ιατρείο υπάρχει γιατρός δύο (2) φορές τον μήνα και το μηνιαίο πρόγραμμα το αναρτώ σε τρία σημεία του χωριού σε πίνακες ανακοινώσεων.

Πρόσφατα, και μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ, εγκαταστάθηκε το νέο δίκτυο ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ στο ιατρείο και στο πολιτιστικό κέντρο του χωριού μας. Το δίκτυο αυτό προσφέρει μεγάλες ταχύτητες Internet, δεν έχει χρέωση στην χρήση του και είναι ίσως το μοναδικό ιατρείο στην ευρύτερη περιοχή με αυτή την τεχνολογική υποδομή. Μάλιστα, ο ιατρός κος Νικόλαος Σίντος ο οποίος στελεχώνει το ιατρείο του χωριού μας το θεωρεί πρότυπο.

Γίνεται 3 φορές το μήνα καθαριότητα του χώρου από εμένα και κατά τους χειμερινούς μήνες, για να λειτουργήσει το πρωινό ιατρείο, μεταβαίνω στον χώρο από τις 6 το πρωί προκειμένου να βάλω σε λειτουργία την κεντρική θέρμανση. Το ιατρείο είναι μία από τις βασικές δομές του χωριού μας, χρειάζεται συνεχώς στήριξη και γίνονται πολλές προσπάθειες τόσο για την διατήρηση όσο και για την βελτίωσή του.

Πρόσφατα, με τον Πρόεδρο της Αδελφότητας Μαντείου, κο Ευάγγελο Πάκο, απευθυνθήκαμε εγγράφως σε χορηγούς για να γίνει δωρεά ενός αυτόματου απινιδωτή ο οποίος θα εγκατασταθεί σε κάποιο σημείο του χωριού μας. Όταν θα υπάρχουν θετικά νέα θα σας ενημερώσουμε και θα ζητηθεί η γνώμη όλων σχετικώς.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Μαντείου

Βασίλειος Μπράχος

Δεν υπάρχουν σχόλια: