powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

ΠΑΣ Γιάννινα- Παναθηναϊκός 1-0

 

Φοβερό  γκολ του Γκαρντάβκσι
 Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε στους «Ζωσιμάδες» στην δεύτερη αγωνιστική του Παναθηναϊκού με 1-0 και έκανε το δυο στα δυο.

Φοβερό  γκολ στο 5' για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Περέα έκανε την ενέργεια και με υπερπροσπάθεια έδωσε στον Γκαρντάβκσι ο οποίος επιχείρησε το σουτ με τη μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία τα δίχτυα του Διούδη.

Στο 38' ο Περέα πέρασε από τα δεξιά έκανε μια δυνατή σέντρα προς τον Πέδρο Κόντε ο οποίος άπλωσε το πόδι του για να μπορέσει να κάνει κοντρόλ, δεν τα κατάφερε, και με το που έπεσε στο έδαφος έδειξε πως έχει τραυματιστεί και θα φύγει υποβασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο.

Στο  42' η καλύτερη στιγμή του Παναθηναϊκού έως τώρα στο ματς. Μετά από ωραία ανάπτυξη από τα αριστερά ο Χουάνκαρ έκανε το γύρισμα, ο Λούντκβιστ άφησε τη μπάλα να περάσει και ο Αϊτόρ έκανε το πλασέ από το ύψος του πέναλτι και έστειλε τη μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Λοντίγκιν.

Στο 61' ο Αϊτόρ έκανε το τάκλιν για να κόψει τον Πίρσμαν και στην προσπάθεια του βρήκε τη μπάλα με το αριστερό χέρι την ώρα που έπεφτε στο χορτάρι.

Αρχικά ο ρέφερι έδειξε την άσπρη βούλα αλλά κλήθηκε από το VAR να δει τη φάση.

Απόφαση VAR δεν υπάρχει πέναλτι.

Ο Παπαδόπουλος πήγε είδε τη φάση και πήρε πίσω την αρχική του απόφαση καθώς πιθανόν θεώρησε πως το χέρι του Αϊτόρ δεν βρισκόταν σε θέση που μεγάλωνε τον όγκο του σώματος του. Για αυτό και συνέχισε το παιχνίδι με ελεύθερο υπέρ του Παναθηναϊκού.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: 

Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Καραχάλιος (Στέφανος Σιόντης 70΄), Ντομίνγκεθ, Γκαρντάβσκι, Σνάιντερ, Περέα, Κόντε (Αχμάντ Μορέιρα 42΄) (Νικολάε Μιλιντσεάνου 86΄)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: 

Διούδης, Κώτσιρας, Σάρλια, Βέλεθ, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Μαουρίσιο (Λούκας Βιγιαφάνιες 70΄), Λούντκβιστ (Φώτης Ιωαννίδης 56΄), Βιτάλ (Τάσος Χατζηγιoβάνης 79΄) Αϊτόρ (Σεμπαστιάν Παλάσιος 70΄), Καρλίτος (Φεντερίκο Μακέντα 79΄)

Δεν υπάρχουν σχόλια: