powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 0-1


Άλωσε την Τούμπα με Κόντε

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησε με το δεξί τη φετινή Superleague, αφού νίκησε με 1-0 τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η καλύτερη στιγμή στο πρώτο μέρος άνηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα. 

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Τέιλορ έκανε λάθος γύρισμα με τους παίκτες της ομάδας του ΠΑΣ να κλέβουν, ο Κόντε έδωσε στον Σνάιντερ ο οποίος ανενόχλητος έκανε το σουτ με τον Ζίβκοβιτς να αποκρούει τη μπάλα σωτήρια.

Στο 86' τραγικό λάθος στην άμυνα του ΠΑΟΚ με τον Κρέσπο να προσπαθεί να γυρίσει τη μπάλα προς τον Ζίβκοβιτς που στην προσπάθεια του να διώξει έκανε το τσαφ με τον Κόντε να κυνηγάει τη φάση, να παίρνει τη μπάλα και να τη στέλνει στα δίχτυα στην κενή εστία του ΠΑΟΚ ανοίγοντας το σκορ και γράφοντας το 0-1 για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

ΠΑΟΚ:

Ζίβκοβιτς – Τέιλορ, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (Σίντκλεϊ 75′), Σβάαμπ, Ντόουγκλας (Κούρτιτς 61′), Μουργκ (75′ Άκπομ), Καγκάβα (Μίτριτσα 61′), Μπίσεσβαρ, Σφιντέρσκι.

ΠΑΣ Γιάννινα:

Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Γκαρντάβσκι, Σνάιντερ (Λώλης 89′), Περέα (Μορέιρα 80′), Κόντε (Μιλιντσεάνου 91′).

Δεν υπάρχουν σχόλια: