powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Δήμος Δωδώνης: Υπεγράφη η σύμβαση για την ανακατασκευή των παιδικών χαρών


Την σύμβαση για την ανακατασκευή των παιδικών χαρών υπέγραψε ο  Δήμαρχος Δωδώνης Χρήστος Ντακαλέτσης με τον εκπρόσωπο της αναδόχου  εταιρίας που αναδείχθηκε μετά την ολοκλήρωση των διαγωνιστικών  διαδικασιών.  Η σύμβαση αφορά στην προμήθεια κι εγκατάσταση πιστοποιημένου  εξοπλισμού παιδικών χαρών, συνολικού Προϋπολογισμού 215.823,18€.
Το  έργο αυτό, που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου  «Αστική Αναζωογόνηση 2012-2015», αποτελεί την αφετηρία για τη δημιουργία  παιδικών χαρών που θα εναρμονίζονται με τις σύγχρονες αρχές σχεδιασμού,  έτσι όπως αυτές ορίζονται από την κείμενη νομοθεσία. 
Στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος, εντός των επομένων 4  μηνών, θα πραγματοποιηθεί πλήρης αναβάθμιση σε 8 παιδικές χαρές του  Δήμου Δωδώνης, και πιο συγκεκριμένα στις Τ.Κ. Επισκοπικού, Κρυφοβού,  Τερόβου, Κάτω και Νέας Μουσιωτίτσας, Δερβιζιάνων, Ρωμανού και  Δωδωνούπολης. 
«Η υπογραφή της εν λόγω σύμβασης αποτελεί την απαρχή  υλοποίησης ενός ευρύτερου σχεδιασμού για την προμήθεια κι εγκατάσταση  πιστοποιημένου εξοπλισμού για όλες τις παιδικές χαρές του Δήμου μας.
 Η  ανάπλαση όλων των παιδικών χαρών, που βρίσκεται σε στάδιο υλοποίησης με  την εκπόνηση των αντίστοιχων μελετών, πέραν του ποσού των 215.823.18€, που αφορά στην υπογραφείσα σύμβαση, βασίζεται σε πιστώσεις συνολικού  ποσού 530.000€, που έχουν εγγραφεί στον Προϋπολογισμό του Δήμου μας  για το έτος 2019. Οι πιστώσεις αυτές προέρχονται κατά 210.000€ από το  πρόγραμμα Φιλόδημος και κατά 320.000€ από ιδίους πόρους», αναφέρει σε  δήλωσή του ο δήμαρχος Δωδώνης Χρήστος Ντακαλέτσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: