powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Περιφέρεια Ηπείρου: Προβολή ηπειρωτικών επιχειρήσεων στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας



Δώδεκα παραγωγικές επιχειρήσεις της Ηπείρου, έδωσαν το «παρών» τους στη Διεθνή Εμπορική Έκθεση Τροφίμων (βιολογικών και μη) και Ποτών (Natural & Organic Products Europe) που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 22 και 23 Απριλίου στο Λονδίνο. 
Η συγκεκριμένη Έκθεση είναι από τις μεγαλύτερες εκθέσεις της κατηγορίας της και απευθύνεται στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας, αλλά και άλλων χωρών της Δυτικής Ευρώπης.
Η συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου- στο περίπτερο της οποίας φιλοξενήθηκαν οι επιχειρήσεις-  εντάσσεται στο σχεδιασμό της για την ανάδειξη των τοπικών επιχειρήσεων και την τόνωση της εξωστρέφειάς τους.  
Στο πλαίσιο των συναντήσεων που είχαν οι επιχειρηματίες, έχουν ήδη υπάρξει συμφωνίες  διάθεσης ηπειρωτικών προϊόντων, γεγονός που πρέπει να ενθαρρύνει και άλλες επιχειρήσεις να συμμετάσχουν σε αντίστοιχες εκθέσεις προκειμένου να αναπτύξουν ή να ενισχύσουν την εξαγωγική τους δραστηριότητα.
Οι επιχειρήσεις που συμμετείχαν στην αποστολή της Ηπείρου ήταν οι εξής:
Οlivart Olivew – Koντοδήμας, Γαλακτοβιομηχανία Καράλης, Μέλι Ηπειρωτικής Γης, Ιπποφαές Ζαγορίου, Κτήμα Ευδοξία, Ελιές Άρτας, ΖΟΙΝΟΣ-Κρασιά, Μονολίθι- Ζυμαρικά, Βιολογικό μέλι Μελωδία, Κομίνη- Αρωματικά φυτά, Κίτσιος – αιθέρια έλαια, Φάρμα Μετσόβου.

ΠΗΓΗ: www.php.gov.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: