powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος 2-2


Σ' ένα ματς, διαφήμιση του ποδοσφαίρου ΠΑΣ και Ατρόμητος πρόσφεραν συγκινήσεις στο τελευταίο τρίλεπτο, πέτυχαν από δύο γκολ ο καθένας και μοιράστηκαν τους βαθμούς.
Στο 70' σε φάση διαρκείας στα καρέ του ΠΑΣ η μπάλα έφτασε στον Μπουσουλάζιτς ο οποίος μαρκαρίστηκε από δυο παίκτες, τους Αποστολόπουλο και Μιχαήλ και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα.
Ο Κάναντι ζήτησε να χτυπήσει το πέναλτι ο Ουμπίδες με τον αρχηγό του Ατρόμητου να λέει πως θα ήταν καλύτερο να εκτελέσει ο Ντάουντα.
Ο Ντάουντα ανέλαβε την εσχάτη των ποινών και έκανε το 0-1.
Ο ΠΑΣ στο 87' θα βρει την ισοφάριση που έψαχνε με τον Κόντε να πλασάρει από κοντά μετά από μπαλιά του Σολτάνι.
Στο 89'  ΠΑΣ θα φτάσει στην ανατροπή με τον Μπετρά.
Ο Σολτάνι επιχείρησε ένα σουτ με τον Γιαννιώτη να αποκρούει αλλά ο Μπετρά που είχε μπει ως αλλαγή πήρε το ριμπάουντ και έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.
Τραγικό λάθος του Γιαννίκογλου που θα κρατήσει την μπάλα εντός αγωνιστικού χώρου πριν αυτή βγει κόρνερ πλάγια δεξιά, δεν θα υπολογίσει σωστά όμως με τον Μπουσουλάτζιτς που είναι δίπλα του να παίρνει τη μπάλα και να πασάρει στον αφύλακτο Καρασαλίδη που έκανε το 2-2.

ΠΑΣ Γιάννινα: Γιαννίκογλου, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Γιάκος, Μανθάτης (54’ Σολτάνι), Αποστολόπουλος, Βιντάλ (79’ Μπετρά), Μιχαήλ, Γαρουφαλιάς, Λίλα (63’ Χαλκιαδάκης), Κόντε
Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Χατζηισαΐας, Μπουσουλάτζιτς, Ούμπιντες (82’ Καρασαλίδης), Μάντσον, Ντάουντα (81’ Βασιλείου), Ντιγκινί, Σάκιτς, Βασιλακάκης, Γιαννούλης, Ρισβάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: