powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Χωρίς τηλέφωνο και internet για τέταρτη μέρα, το δημαρχείο Δωδώνης!

Χωρίς τηλεφωνικές υπηρεσίες και υπηρεσίες διαδικτύου, βρίσκεται για τέταρτη ημέρα, το κεντρικό δημαρχείο Δωδώνης, στην Αγία Κυριακή Θεριακησίου.
Πρόκειται για ένα πρόβλημα, που τείνει να πάρει τη μορφή του μόνιμου, καθώς οι βλάβες είναι συνεχείς ενώ σε πολλές περιπτώσεις καθίστανται πολυήμερες.
Χαρακτηριστικό είναι ότι εντός του Σεπτεμβρίου, το δημαρχείο έμεινε χωρίς τηλέφωνα και διαδίκτυο, για δέκα ολόκληρες ημέρες και η αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας κατέστη εφικτή υπό την πίεση για την ομαλή διενέργεια των εκλογών και τη μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων.
Δυστυχώς όμως, ακολούθησε νέα βλάβη, η οποία παραμένει, παρά τις συνεχείς προφορικές οχλήσεις προς όλους τους αρμόδιους.
Αποτέλεσμα είναι η πλήρης αδυναμία επικοινωνίας των πολιτών με τις υπηρεσίες του Δήμου, τον Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους αλλά και η αδυναμία στην εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών.


Λόγω των διαστάσεων που έχει πάρει το πρόβλημα, ο Δήμαρχος Δωδώνης Χρήστος Ντακαλέτσης απέστειλε σήμερα επιστολή τόσο στην Κοινωνία της Πληροφορίας που υποστηρίζει το δίκτυο "Σύζευξις" όσο και στον ΟΤΕ.
Στο έγγραφο αναφέρεται διεξοδικά στα προβλήματα που προκύπτουν εξ αιτίας των συνεχών και πολυήμερων διακοπών στο δίκτυο τηλεπικοινωνίας σημειώνοντας ότι "στην εποχή της υψηλής τεχνολογίας και των ευρυζωνικών δικτύων, ο Δήμος Δωδώνης, βιώνει την απόλυτη απομόνωση και την πλήρη αδυναμία επικοινωνίας".

Ζητά δε από τους αρμόδιους να προχωρήσουν άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες ώστε το συγκεκριμένο πρόβλημα να επιλυθεί οριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: