powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Χρυσοβίτσα Ιωαννίνων: Εξιχνιάστηκε άμεσα κλοπή από σχολείο


Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, τέσσερις ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή

Εξιχνιάστηκε άμεσα, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Μετσόβου, κλοπή σε σχολείο που έγινε βραδινές ώρες της 29/30-09-2015, στη Χρυσοβίτσα Ιωαννίνων.
Για την υπόθεση, συνελήφθησαν χθες (30-09-2015), στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, τέσσερις ημεδαποί, δύο 32χρονοι, ένας 36χρονος και ένας 33χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.
Ειδικότερα, ως προς το χρονικό της υπόθεσης, οι δράστες βραδινές ώρες της 29/30-09-2015 διέρρηξαν πόρτα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χρυσοβίτσας και αφαίρεσαν μία τηλεόραση, τέσσερις οθόνες υπολογιστών, δύο κεντρικές μονάδες υπολογιστών, ένα cd player και διάφορα εξαρτήματα υπολογιστή.
Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Μετσόβου, ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία των δραστών, οι οποίοι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν.
Τα κλοπιμαία που βρέθηκαν κρυμμένα σε δασώδη περιοχή στη Χρυσοβίτσα, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον Διευθυντή του σχολείου.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: