powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Συνελήφθη ζευγάρι αλλοδαπών, που διακινούσε ποσότητες ηρωίνης στην πόλη των Ιωαννίνων

Επιπλέον, συνελήφθη και ένας 29χρονος ημεδαπός, ο οποίος προμηθεύτηκε ποσότητα ηρωίνης από τους δράστες 

Κατασχέθηκαν συνολικά (155,7) γραμμάρια ηρωίνης, το χρηματικό ποσό των (400) ευρώ και τέσσερα κινητά τηλέφωνα

Η ενδελεχής και μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθεί ζευγάρι αλλοδαπών, που διακινούσε ποσότητες ηρωίνης στην ευρύτερη περιοχή της πόλης των Ιωαννίνων.
Πρόκειται για έναν 27χρονο υπήκοο Αλβανίας και μία 36χρονη υπήκοο Ρουμανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη είσοδο στη χώρα ενώ η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει και έναν 29χρονο ημεδαπό, ο οποίος κατηγορείται για κατοχή ναρκωτικών.
Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στα Ιωάννινα, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δύο αλλοδαποί δράστες και στην κατοχή τους βρέθηκαν (5) συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους (150,3) γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των (400) ευρώ και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.
Παράλληλα, εντοπίστηκε και συνελήφθη ένας 29χρονος ημεδαπός, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε προμηθευτεί από το ζευγάρι, ποσότητα ηρωίνης, βάρους (5,4) γραμμαρίων, έναντι χρηματικού ποσού.
Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο της έρευνας, διαπιστώθηκε ότι ο 27χρονος υπήκοος Αλβανίας εισήλθε και διέμενε παράνομα στη χώρα.
Οι συλληφθέντες με την σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, προκειμένου να διερευνηθεί πλήρως η δράση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: