powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Παράνομη χωματερή δίπλα σε σπίτια στην Πεδινή

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι η σημερινή δημοτική αρχή Ιωαννίνων, έχει αφήσει στο έλεος της εγκατάλειψης τις δημοτικές ενότητες του ενιαίου δήμου Ιωαννιτών, όμως σήμερα δυστυχώς βλέπουμε, ότι αδυνατεί να διασφαλίσει και στοιχειωδώς τη δημόσια υγεία των συνδημοτών μας στην περιοχή της Πεδινής.
Εκεί, εντός του οικισμού, στον κεντρικό δρόμο, στην έδρα του πρώην δήμου Μπιζανίου, συναντήσαμε μια παράνομη χωματερή, δίπλα ακριβώς από τα σπίτια, η οποία εκτός από αντιαισθητική εικόνα, αποτελεί και μια υγειονομική βόμβα, που θέτει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία των κατοίκων της περιοχής.


Όπως μας  κατήγγειλαν κάτοικοι της περιοχής, υπάρχει έντονος εκνευρισμός για τους ασυνείδητους πολίτες που κακώς θεωρών τους κοινόχρηστους χώρους ως σκουπιδότοπους αλλά και κατά του δήμου Ιωαννιτών που ενώ έχει ενημερωθεί σχετικά με το πρόβλημα από τους πολίτες, μέχρι σήμερα δυστυχώς δεν έχει κάνει τίποτα για τον καθαρισμό του χώρου!
Τα σκουπίδια έχουν πνίξει στην κυριολεξία την έκταση ενώ η βρώμα που αναδύεται καθιστά αφόρητη την παραμονή στην ευρύτερη περιοχή. Ο δήμος Ιωαννιτών θα κάνει κάτι;

Δεν υπάρχουν σχόλια: