powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Εντός των ημερών η καταβολή της πρώτης δόσης του φόρου πετρελαίου στους αγρότες


Υπογράφηκε την Τρίτη, η κοινή υπουργική απόφαση (ΚΥΑ) σχετικά με τον προσδιορισμό των συντελεστών επιστροφής του ειδικού φόρου κατανάλωσης πετρελαίου, που αφορά την πρώτη δόση καταβολής για το έτος 2014 της επιστροφής του ΕΦΚΠ στους αγρότες.
Εντός των ημερών θα γίνει και η καταβολή της, σύμφωνα με τις κυβερνητικές δεσμεύσεις, ώστε να ενισχυθεί η ρευστότητα των αγροτών ειδικά τώρα που υπάρχει ανάγκη για τις εργασίες προετοιμασίας των ανοιξιάτικων καλλιεργειών.
Την ΚΥΑ υπέγραψαν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αθανάσιος Τσαυτάρης, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας και ο υφυπουργός Οικονομικών κ. Γεώργιος Μαυραγάνης.

«Είμαστε καθημερινά κοντά στους έλληνες παραγωγούς για την αντιμετώπιση του σημαντικού προβλήματος, που αφορά το κόστος παραγωγής και ειδικά του υψηλού κόστους της ενέργειας. Σύντομα θα καταβληθεί το ποσό της πρώτης δόσης της επιστροφής του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης πετρελαίου, που εξασφαλίσθηκε από το Υπουργείο Οικονομικών για το 2014. Προσπαθούμε με κάθε τρόπο να διευκολύνουμε το παραγωγικό έργο των γεωργών μας» δήλωσε σε σχετική ανακοίνωση ο κ. Τσαυτάρης.

ΠΗΓΗ: www.tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: