powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Τα νέα του Γραφεία εγκαινίασε το Σάββατο 10 Μαΐου 2014, ο Σύλλογος Ηπειρωτών Αγίων Αναργύρων Αττικής


Σε ένα ευρύχωρο χώρο, στο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης του Δήμου Αγίων Αναργύρων στεγάζεται από το Σάββατο 10 Μαΐου 2014, ο Σύλλογος Ηπειρωτών Αγίων Αναργύρων ''Ο Πύρρος''. 
Ένας χώρος κατάλληλος για να στεγαστούν οι αξιόλογες πολιτιστικές δράσεις και τα τμήματα του Συλλόγου. Ένας χώρος κατάλληλος για να αποτελέσει μια νέα αφετηρία, μιά νέα αρχή, για την παραπέρα ενδυνάμωση των δράσεων του Συλλόγου, αλλά και συγκέντρωσης της Ηπειρώτικης νεολαίας και όχι μόνο, των Αγίων Αναργύρων.
Δεν έκρυψε την χαρά της και τον ενθουσιασμό της η Πρόεδρος του Συλλόγου Αθηνά Ζάγκα για την εγκατάσταση στο νέο χώρο, καλωσορίζοντας τους προσκεκλημένους, στα εγκαίνια των νέων γραφείων, που όπως χαρακτηριστικά χαρακτήρισε ως εφαλτήριο καλύτερων ημερών για τον ηπειρώτικο πολιτισμό στην περιοχή. Παράλληλα ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Αγίων Αναργύρων-Καματερού Νίκο Σαράντης για την προσφορά του συγκεκριμένου χώρου, αλλά και το εν γένει ενδιαφέρον του, για τις δράσεις του Συλλόγου.
Χαιρετίζοντας την εκδήλωση, ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Νίκος Σαράντης, χαρακτήρισε τον Σύλλογο Ηπειρωτών των Αγίων Αναργύρων, σαν μια πολιτιστική κυψέλη της περιοχής και για αυτό καθήκον του Δήμου ήταν η στέγαση του σε ένα αξιόλογο χώρο, πράγμα που έπραξε. Ευχήθηκε παραπέρα ενδυνάμωση του έργου του Συλλόγου.
Την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρος Κώστας Κωνής, που στον χαιρετισμό του εξέφρασε την χαρά της κορυφαίας αποδημικής οργάνωσης των Ηπειρωτών για τα νέα γραφεία του Συλλόγου.
 Μετά τον αγιασμό, που ετέλεσε ο ιερέας της πλησιέστερης εκκλησίας των γραφείων του Συλλόγου, ακολούθησε χορευτική παράσταση του χορευτικού τμήματος που κατενθουσίασε τους παρευρισκόμενους.
Προσφέρθηκαν ηπειρώτικα εδέσματα και πίτες στους επισκέπτες και βέβαια το ηπειρώτικο τσίπουρο που ήπιαν αποτέλεσε αφορμή να ανέβει το κέφι και η διάθεση σε όλους, που χόρεψαν με την ψυχή τους.
Καλορίζικα τα νέα γραφεία του Συλλόγου Ηπειρωτών Αγίων Αναργύρων.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: