powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Συνεργασία με ΙΓΜΕ- καθαρισμοί τάφρων

Στη συνάντηση με τα στελέχη του ΙΓΜΕ, επανεξετάστηκαν όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με τα κατολισθητικά φαινόμενα στην Ήπειρο και ειδικότερα για αυτά που έχει αναλάβει την εκπόνηση μελετών το Ινστιτούτο, ανέφερε σήμερα ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με τις κατολισθήσεις που σημειώνονται στην Τ.Κ. Μουζακαίων του Δήμου Ιωαννιτών.
Για τη συγκεκριμένη περιοχή είπε ότι το ΙΓΜΕ εκπόνησε τα πρώτα στάδια της μελέτης και έγιναν όσα υπέδειξε να γίνουν άμεσα. «Χωρίς μελέτες δεν μπορούμε να προχωρήσουμε. Ότι μας παραδίνεται, το διαβιβάζουμε στα αρμόδια υπουργεία, που πρέπει να πάρουν αποφάσεις», πρόσθεσε.
Αναφερόμενος στις εργασίες καθαρισμού τάφρων στο λεκανοπέδιο Ιωαννίνων, υπογράμμισε την αδυναμία των ΤΟΕΒ – ΓΟΕΒ να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, ανέφερε ότι η Περιφέρεια ανέλαβε να βοηθήσει με τα μηχανήματα της στον καθαρισμό δύσκολων σημείων, προσθέτοντας ότι δεν είναι ευχαριστημένος από τη συνεργασία που υπάρχει με ορισμένες υπηρεσίες, που «αντί να βοηθήσουν, προκαλούν προβλήματα», ως προς τη διαχείριση των αυτοφυών δένδρων των τάφρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: