powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023

Aτρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

 

Με εύστοχη  εκτέλεση πέναλτι του Εραμούσπε πήρε το βαθμό 

Ισόπαλη με 1-1 έληξε η αναμέτρηση από το Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου ανάμεσα σε Ατρόμητος και  ΠΑΣ Γιάννινα για την 13η αγωνιστική και τελευταία του πρώτου γύρου της Super League.

Στο 13' ο Σόρια με βαθιά διαγώνια μπαλιά βρήκε τον Παμλίδη, εκείνος κατέβασε την μπάλα στα όρια της περιοχής, έφερε την μπάλα στο δεξί και σούταρε δίχως να βρει στόχο.

Ο Ρομπάιγ στο 40' έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Βέργος έκανε το πλασέ με την μία στην κίνηση και ο Κλέιμαν απέκρουσε.

Στο 50' ο Κούεν σούταρε με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ.

Ο Ρομπάιγ στο 59' έκανε το σουτ με πολλά φάλτσα και τον Κλέιμαν να διώχνει εντυπωσιακά.

Ο Παντελάκης στο 64' πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο έσπρωξε την μπάλα προς τα πίσω, η μπάλα πήγε στον Ρομπάιγ ο οποίος βγήκε απέναντι από τον Κλέιμαν και με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0 του Ατρομήτου.

Στο 83' μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα στρώθηκε στον Ασεβέδο μέσα στην μικρή περιοχή, εκείνος σούταρε με τον Σόρια να διώχνει πάνω στη γραμμή.

Ο Μπαμπτίστ στο  84' μπήκε στην περιοχή και ο Λορέν Ντε Μποκ τον ανέτρεψε με τον διαιτητή να δίνει το πέναλτι.

Ο Εραμούσπε εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και ο ΠΑΣ έκανε το 1-1.

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς):

Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Κούντε, Κουέν (Ντιρξ 68΄), Έντερ Γκονζάλεζ  (Έρλινγκμαρκ 80΄), Ρομπάιγ (Γιουμπιτάνα 88΄), Καμαρά, Βέργος.

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): 

Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Ριένστρα (Χίνο 90΄), Τζίμας  (Γκάρο 71΄), Ροσέρο, Παμλίδης, Μπάλαν  (Λεό 71΄)

Δεν υπάρχουν σχόλια: