powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Κυριακή 7 Αυγούστου 2022

Ευχαριστήριο από πρόεδρο Τ.Κ. Μαντείου Δωδώνης

 


Μαντείο, 05 Αυγούστου 2022

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αγαπητοί συγχωριανοί,

1. Διανύοντας και το φετινό καλοκαίρι, έγινε πάλι εμφανής η ανάγκη ποτίσματος των άγριων αλόγων που βρίσκονται στις παρυφές του Αγίου Νικολάου. Στην υπάρχουσα λούτσα που βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, υπήρξε έλλειψη νερού με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατό το πότισμα των αλόγων.

Την 01/08/2022 έγινε από μέρους μου τηλεφωνική επικοινωνία με την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Ηπείρου και στις 02/08/2022 έγινε τροφοδοσία με δύο (2) βυτία νερού. Στις 05/08/2022 η τροφοδοσία συνεχίστηκε με άλλα 2 βυτία νερού, προκειμένου να καλυφθεί η ανάγκη ποτίσματος, δεδομένου ότι ένα άλογο που στερείται νερού μπορεί να επιβιώσει για λίγες μόνο μέρες.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Προϊστάμενο της Πολιτικής Προστασίας κο Μαυρογιώργο για το ενδιαφέρον και την άμεση ανταπόκρισή του σε ένα θέμα που αφορά την επιβίωση δεκάδων αλόγων της περιοχής μας.

2. Σε συνέχεια των παρεμβάσεων που γίνονται για την βελτίωση της αισθητικής του χωριού μας, στο Παρατηρητήριο του Αρχαιολογικού Χώρου έγινε αντικατάσταση της πινακίδας πληροφόρησης, λόγω φθοράς που είχε υποστεί. Η πινακίδα, όπως και πριν, παρέχει πληροφορίες στους επισκέπτες του Παρατηρητηρίου για τον Αρχαιολογικό Χώρο της Δωδώνης.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μαντείου

Βασίλειος Μπράχος

Δεν υπάρχουν σχόλια: