powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021

Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα 0-5



ΠΑΣ Γιάννινα από άλλον πλανήτη!

 

Ο ΠΑΣ Γιάννινα συνέτριψε στο "Κλεάνθης Βικελίδης" τον Άρη με 5-0  για τη δέκατη αγωνιστική της Super League Interwetten.

Ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ στο 5΄ με  γκολ του Σνάιντερ. Αδράνεια στην άμυνα του Άρη.

Ο Σάλιακας βρήκε τον κενό χώρο και έκανε τη σέντρα, ο Σνάιντερ πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι την έστειλε στα δίχτυα.

Η φάση ελέγχθηκε για VAR για φάουλ όταν έκλεψε την μπάλα ο ΠΑΣ αλλά δεν υπήρχε κάτι το επιλήψιμο με αποτέλεσμα το γκολ να επικυρωθεί.

Στο 35'  ο ΠΑΣ βγαίνει στην  αντεπίθεση με τον  Πίρσμαν να βγάζει  υπέροχη κάθετη μπαλιά στον Μιλιντσεάνου που έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 0-2.

Στο 54' οι παίκτες του ΠΑΣ έφυγαν ταχύτατα στην αντεπίθεση, με τον Πίρσμαν να βγάζει μια ακόμα υπέροχη κάθετη μπαλιά έβγαλε τον Περέα ο οποίος με ένα  καταπληκτικό σκάψιμο την έστειλε στα δίχτυα ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 0-4.

Ο Εντιαγέ στο 70΄ χρησιμοποίησε το χέρι του στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα.

Ο διαιτητής είδε τη φάση στο μόνιτορ και καταλόγισε την εσχάτη των ποινών.

Ο Εραμούσπε εκτέλεσε εύστοχα στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά γωνιά του Κουέστα για το 0-4.

Ο Μορέιρα στο 85΄ έκλεψε την μπάλα από τον Μπράμπετς, έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και την έστειλε στα δίχτυα για το 0-5.

Άρης:

 Κουέστα, Σάκιτς (Σάσα 46΄), Γκάνεα, Δεληζήσης, Μπράμπετς, Τζέγκο  (Μάνος 58΄), Εντιαγέ (Ματίγια 82΄), Ιτούρμπε (Μανσίνι 46΄), Ματέο Γκαρσία, Μπρούνο Γκάμα, Καμαρά (Λόπεθ 82΄)

ΠΑΣ Γιάννινα:

Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας (Παντελάκης 82΄), Πίρσμαν, Καραχάλιος (Λιάσος 82΄), Ντομίνγκεθ, Γκαρντάβσκι (Οικονομόπουλος 81΄) (Λώλης 88΄λ. τρ.), Σνάιντερ, Μιλιντσεάνου (Μορέιρα 63΄) Περέα

Δεν υπάρχουν σχόλια: