powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021

Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1


Με ελλείψεις έμεινε όρθιος στο Περιστέρι

Ισόπαλο με 1-1 έληξε η αναμέτρηση στο Περιστέρι ανάμεσα στον Ατρόμητος και τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο ΠΑΣ έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία οκτώ επίσημα παιχνίδια του στην έδρα του Ατρόμητου, έξι από αυτά για το πρωτάθλημα.

Στο 6' ο Πίρσμαν προσπάθησε να γυρίσει προς τον Λοντίγκιν, αλλά ο Κλωναρίδης πήγε πρώτος στην μπάλα, απέφυγε τον γκολκίπερ του ΠΑΣ και σούταρε από κοντά ανοίγοντας το σκορ για τον Ατρόμητο.

Ο Περέα στο 21' έφυγε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, βρέθηκε απέναντι από τον Πίριτς, αλλά ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου τον νίκησε διώχνοντας σε κόρνερ.

Ο Μορέιρα στο 53' έκανε τη σέντρα ο Περέα να προσπαθεί με προβολή να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, όμως εκείνη έφυγε λίγο άουτ.

Στο 2' ο Μπρένερ βρέθηκε απέναντι από τον Πίριτς, αλλά ξανά ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου βγήκε νικητής σε τετ α τετ κρατώντας το 1-0.

Στο 89' ωραίος συνδυασμός από τους φιλοξενούμενους, ο Μίνα γύρισε στον Μορέιρα και εκείνος από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο επόπτης σήκωσε τη σημαία και το VAR ελέγχει τη φάση.

Το γκολ των φιλοξενούμενων μετράει κανονικά.

Ατρόμητος:

Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος (Χουάν Μουνίθ 93΄), Χατζηισαΐας, Παπαδόπουλος, Καστεγιάνο, Ντένιτς, Σάλομον, Καρτάλης (Σπύρος Νάτσος 61΄) Μπεντινέλι, Κλωναρίδης (Τομάς Μπεντινέλι 75΄), Κουλούρης (Κώστας Κωτσόπουλος 74΄).

ΠΑΣ Γιάννινα:

Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε (Επαμεινώνδας Παντελάκης 82΄), Πίρσμαν, Μορέιρα (Άγγελος Λιάσος 95΄), Καραχάλιος (Λεονίδ Μίνα 82΄), Ντομίνγκεθ, Τριάδης (Αλέξανδρος Λώλης 46΄), Περέα, Σνάιντερ (Φαμπρίσιο Mπρένερ 65΄)

Δεν υπάρχουν σχόλια: